Οι άνεργοι μπορούν να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς δωρεάν με την επίδειξη της κάρτας από τον ΟΑΕΔ και της ταυτότητάς τους” αυτό έκανε γνωστό ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης. Ο υπουργός έκανε γνωστό ότι θα εκδοθεί μια κάρτα απεριορίστων διαδρομών για τους ανέργους.

25 έως 29 ετών

Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Σπίρτζης έκανε γνωστό ότι με τις επικείμενες αυξήσεις στα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών ανέφερε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να μην επωμιστούν την αύξηση του εισιτηρίου, λόγω του 23% του ΦΠΑ, όσοι χρησιμοποιούν καθημερινά τα μέσα μαζικής μεταφοράς και προμηθεύονται με κάρτες.

Ο υπουργός έκανε επίσης γνωστό ότι ήδη ισχύει η δωρεάν επιβίβαση στις αστικές συγκοινωνίες απο τους ανέργους του ΟΑΕΔ με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

Ο κ. Σπιρτζής έκανε γνωστό ότι άμεσα θα προωθηθεί το ηλεκτρονικό εισιτήρια στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ο υπουργός τόνισε ότι στόχος είναι να δοθεί ένα κίνητρο να χρησιμοποιούνται οι αστικές συγκοινωνίες των μέσων μαζικής μεταφοράς από περισσότερους πολίτες.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/06/προγράμματα-για-ανέργους-.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/06/προγράμματα-για-ανέργους--300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΆνεργοι,Δωρεάν Παροχές,ΟΑΕΔ
Οι άνεργοι μπορούν να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς δωρεάν με την επίδειξη της κάρτας από τον ΟΑΕΔ και της ταυτότητάς τους' αυτό έκανε γνωστό ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης. Ο υπουργός έκανε γνωστό ότι θα εκδοθεί μια κάρτα απεριορίστων διαδρομών για τους ανέργους. Ο υπουργός Υποδομών,...

Σχολιάστε