Μιλώντας σε ειδική διημερίδα στο υπουργείο Ναυτιλίας, ο  υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, στην οποία συμμετείχαν 40 πρόεδροι, διευθύνοντες σύμβουλοι και στελέχη Οργανισμών Λιμένων, τόνισε πως για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια εγκρίθηκαν προσλήψεις υπαλλήλων στα λιμάνια.

 προσλήψεις στα λιμάνια

Ο κ. Δρίτσας πρόσθεσε ότι είναι αναγκαίο οι διοικήσεις των λιμανιών και οι υπηρεσίες του υπουργείου να προχωρήσουν γρήγορα στην προετοιμασία, κατάθεση και έγκριση των master plans, ενώ είπε ότι απαραίτητο στοιχείο για την ανάδειξη των ελληνικών λιμανιών σε διεθνείς πόλους έλξης φορτίων και επιβατών είναι η αναβάθμιση των υποδομών τους για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών τους.

Σχετικά με την κατοχύρωση της λιμενικής εργασίας είπε ότι υπάρχει ήδη επικοινωνία με το υπουργείο Εργασίας προκειμένου να υπάρξει σύντομα ένα πλαίσιο λειτουργικό.

Επίσης, επεσήμανε την ανάγκη σύνδεσης των λιμανιών με τις τοπικές κοινωνίες που αποτελεί προϋπόθεση για την αποτελεσματική λειτουργία τους.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/05/προσλήψεις-στα-λιμάνια.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/05/προσλήψεις-στα-λιμάνια-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔημόσιο,Προκήρυξη
Μιλώντας σε ειδική διημερίδα στο υπουργείο Ναυτιλίας, ο  υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, στην οποία συμμετείχαν 40 πρόεδροι, διευθύνοντες σύμβουλοι και στελέχη Οργανισμών Λιμένων, τόνισε πως για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια εγκρίθηκαν προσλήψεις υπαλλήλων στα λιμάνια.   Ο κ. Δρίτσας πρόσθεσε ότι είναι αναγκαίο οι διοικήσεις των λιμανιών και οι...
Summary
Article Name
Έρχονται προσλήψεις στα λιμάνια

Σχολιάστε