Συνολικά 3.982 προσλήψεις μόνιμου και έκτακτου προσωπικού ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που παρουσίασε το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Οι 3.564 προσλήψεις αφορούν συμβάσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως οκτώ μήνες, σε έργα με χρηματοδότηση της ΔΕΗ ΑΕ, του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η κατανομή των υπόλοιπων θέσεων, σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, αφορά:

1. Πρόσληψη 103 ατόμων ως έκτακτο προσωπικό στο 57ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και 70 ατόμων ως έκτακτο προσωπικό στο 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (ΝΠΙΔ -υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού).

2. Κατανομή 54 δοκίμων ειρηνοδικών Δ’ τάξεως, οι οποίοι περιλαμβάνονται στον τελικό πίνακα επιτυχόντων του διαγωνισμού 19 του 2015.

3. Κατανομή 80 δικαστικών λειτουργών, αποφοίτων της 21ης εκπαιδευτικής σειράς της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών, στο υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, για το έτος 2016, ως εξής:

Είκοσι ένα (21) άτομα για τη Διοικητική Δικαιοσύνη.

Σαράντα πέντε (45) άτομα για την Πολιτική και Ποινική Δικαιοσύνη.

Δεκατέσσερα (14) άτομα για τους εισαγγελείς.

4. Εγκριση για την κίνηση διαδικασιών πρόσληψης 76 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στην Εταιρεία «Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας ΑΕ – ΑΔΜΗΕ ΑΕ» (υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας).

5. Εγκριση για την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης 35 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων.

ethnos.gr

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/06/προγράμματα-για-ανέργους-.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/06/προγράμματα-για-ανέργους--300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔΕΚΟ,Δημόσιο,Θέσεις Εργασίας,Προσλήψεις
Συνολικά 3.982 προσλήψεις μόνιμου και έκτακτου προσωπικού ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που παρουσίασε το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Οι 3.564 προσλήψεις αφορούν συμβάσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως οκτώ μήνες, σε έργα με χρηματοδότηση της ΔΕΗ ΑΕ, του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Η κατανομή...
Summary
Article Name
Έρχονται 3.982 προσλήψεις μόνιμου και έκτακτου προσωπικού

Σχολιάστε