Αντίστροφη μέτρηση για τον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πρόσληψη 32 Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Το αίτημα της ΥΠΑ βρίσκεται ήδη στα γραφεία της Ανεξάρτητης Αρχής προς έκδοση, ενώ πρόσφατα καθορίστηκαν από το υπουργείο Εργασίας οι τρεις θέσεις προστατευόμενων ατόμων που υπάγονται στις διατάξεις του Ν. 2643/98 (ένας πολύτεκνος, ένας τρίτεκνος και ένας από την κατηγορία Εθνική Αντίσταση).

  • Πτυχίο ή δίπλωμα οποιουδήποτε τμήματος ΑΕΙ
  • Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας
  • Πιστοποιημένη γνώση χειρισμού Η/Υ
  • Πιστοποιητικό υγείας Γ’ κατηγορίας
  • Καλό βαθμό στο τεστ ορθοφωνία που διενεργείται από ειδική επιτροπή.

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει ειδικές δοκιμασίες για τις λεκτικές δεξιότητες και την κατανόηση κειμένου, προφορική συνέντευξη που διαπιστώνεται η ορθοφωνία των υποψηφίων και γραπτές εξετάσεις μέσω των οποίων εξακριβώνονται οι ικανότητες και οι γνώσεις τους.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/ΕΛΕΓΚΤΕΣ-ΕΝΑΕΡΙΑΣ-ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.gifhttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/ΕΛΕΓΚΤΕΣ-ΕΝΑΕΡΙΑΣ-ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ-300x276.gifpsaxnodouleiaΕργασιακάΔημόσιο,Θέσεις Εργασίας,Προκήρυξη
Αντίστροφη μέτρηση για τον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πρόσληψη 32 Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Το αίτημα της ΥΠΑ βρίσκεται ήδη στα γραφεία της Ανεξάρτητης Αρχής προς έκδοση, ενώ πρόσφατα καθορίστηκαν από το υπουργείο Εργασίας οι τρεις θέσεις προστατευόμενων ατόμων που υπάγονται στις διατάξεις του...

Σχολιάστε