Μόνο μέσω διαδικτύου ή μέσω ΚΕΠ θα παρέχονται από τη Δευτέρα μια σειρά σημαντικών υπηρεσιών του ΟΑΕΔ. Μεταξύ αυτών η τρίμηνη ανανέωση του δελτίου ανεργίας, οι αιτήσεις για τα ειδικά εποχικά βοηθήματα, τα ειδικά βοηθήματα ανεργίας και οι παροχές μητρότητας.

oaed

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει είτε να πιστοποιούνται ως χρήστες στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ (παραλαμβάνοντας κλειδάριθμο από ένα Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης ή χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων) είτε να απευθύνονται σε ένα ΚΕΠ, έχοντας μαζί τους ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Οδηγίες για εγγραφή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση www.oaed.gr καθώς και στη σελίδα του Οργανισμού στο Facebook.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/oaed.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/oaed-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΕπιδόματα,ΟΑΕΔ,Προγράμματα
Μόνο μέσω διαδικτύου ή μέσω ΚΕΠ θα παρέχονται από τη Δευτέρα μια σειρά σημαντικών υπηρεσιών του ΟΑΕΔ. Μεταξύ αυτών η τρίμηνη ανανέωση του δελτίου ανεργίας, οι αιτήσεις για τα ειδικά εποχικά βοηθήματα, τα ειδικά βοηθήματα ανεργίας και οι παροχές μητρότητας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει είτε να πιστοποιούνται ως χρήστες στις...

Σχολιάστε