Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας και το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε συνέχεια των δύο προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων, πρόκειται να πραγματοποιήσουν και φέτος την εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας 2015» .

Θέσεις
Η Ημέρες Καριέρας θα πραγματοποηθούν στις 20 και 21 Μαΐου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» από τις 10:00 έως και τις 18:00.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η γεφύρωση του χάσματος μεταξύ προσφοράς και ζήτησης εργασίας και η δημιουργία μιας πρώτης επαφής των τελειοφοίτων και αποφοίτων του Πανεπιστημίου με τον κόσμο της αγοράς εργασίας και των επιχειρήσεων.

Αξιοσημείωτη είναι και φέτος η μεγάλη ανταπόκριση τόσο από τις εταιρείες όσο και από τους αποφοίτους και τους φοιτητές, αφού συνολικά θα συμμετάσχουν 65 εταιρείες από διάφορους επιχειρηματικούς κλάδους και έχουν προγραμματιστεί πάνω από 1.500 συνεντεύξεις με περισσότερους από 400 τελειοφοίτους και αποφοίτους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/Θέσεις-Εξωτερικού-03.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/Θέσεις-Εξωτερικού-03-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΘέσεις Εργασίας,Προσλήψεις
Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας και το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε συνέχεια των δύο προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων, πρόκειται να πραγματοποιήσουν και φέτος την εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας 2015» . Η Ημέρες Καριέρας θα πραγματοποηθούν στις 20 και 21 Μαΐου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» από τις 10:00...

Σχολιάστε