Εκδόθηκαν σήμερα από το ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 7Κ/2014, για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 186 θέσεων τακτικού προσωπικού δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κλάδου – ειδικότητας ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, στο ΕΚΑΒ, του Υπουργείου Υγείας.

Ασεπ

Οι οριστικοί πίνακες διοριστέων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από αύριο (12/5) έως και την πάροδο της 21ης Μαΐου 2015.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με τον δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.

Επίσης, σύμφωνα με το ΑΣΕΠ, οι υποψήφιοι που απέστειλαν έντυπες αιτήσεις χωρίς να έχουν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση αποκλείονται από τη διαδικασία και εμφανίζονται σε ξεχωριστό πίνακα μόνο με τον αριθμό ταυτότητας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/asep-1024x684.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/asep-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΑΣΕΠ,Προκήρυξη,Προσλήψεις
Εκδόθηκαν σήμερα από το ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 7Κ/2014, για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 186 θέσεων τακτικού προσωπικού δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κλάδου – ειδικότητας ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, στο ΕΚΑΒ, του Υπουργείου Υγείας. Οι οριστικοί πίνακες διοριστέων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων...

Σχολιάστε