Η EURES είναι η ευρωπαϊκή υπηρεσία απασχόλησης που φέρνει σε επαφή τα άτομα που αναζητούν εργασία με εργοδότες από ολόκληρη την Ευρώπη.

eures

Οι διαθέσιμες κενές θέσεις εργασίας στο τμήμα «Αναζήτηση εργασίας EURES» καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων και περιλαμβάνουν μόνιμες και εποχιακές ευκαιρίες.

Για κάθε κενή θέση υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορεί να υποβάλει κανείς αίτηση και με ποιον πρέπει να επικοινωνήσει. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί είτε να επικοινωνήσει με τον σύμβουλο EURES ο οποίος θα επεξεργαστεί την αίτηση είτε, σε ορισμένες περιπτώσεις, να έρθει σε επαφή απευθείας με τον εργοδότη.

Οι θέσεις εργασίας που δημοσιεύονται στην πύλη EURES προέρχονται από τα μέλη και τους εταίρους του EURES, και ειδικότερα από τις ευρωπαϊκές δημόσιες υπηρεσίες απασχόλησης. Οι υπηρεσίες αυτές χρησιμοποιούν το EURES για να κοινοποιούν τις θέσεις εργασίας για τις οποίες ο εργοδότης ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να προσλάβει εργαζομένους από άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Αυτές οι «θέσεις εργασίας EURES» φέρουν μία μπλε σημαία που καταδεικνύει ότι ο εργοδότης ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να προσλάβει εργαζόμενους από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Με στόχο τη βελτίωση της διαφάνειας της αγοράς εργασίας στην Ευρώπη, όλες οι θέσεις εργασίας που δημοσιεύονται από τις ευρωπαϊκές δημόσιες υπηρεσίες απασχόλησης θα καταστούν διαθέσιμες στο κοινό, με ελάχιστες εξαιρέσεις, από τον δικτυακό τόπο μας. Αυτές οι θέσεις εργασίας δεν φέρουν μπλε σημαία και δεν θεωρούνται «θέσεις εργασίας EURES».
Το τμήμα «Αναζήτηση εργασίας EURES» περιλαμβάνει τις κενές θέσεις στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα;

Οι διαθέσιμες κενές θέσεις εργασίας στο τμήμα «Αναζήτηση εργασίας EURES» καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων και περιλαμβάνουν μόνιμες και εποχιακές ευκαιρίες.
Πώς βρίσκω μια θέση εργασίας μέσω της υπηρεσίας «Αναζήτηση εργασίας EURES»;

Η αναζήτηση μέσω «Αναζήτηση εργασίας EURES» διαθέτει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή αναζήτησης. Οι αιτούντες εργασία μπορούν να επιλέξουν π.χ. χώρα, περιφέρεια, επάγγελμα, τύπο σύμβασης ή να συνδυάσουν διάφορα κριτήρια για την εύρεση μιας θέσης εργασίας.

Η βάση δεδομένων της EURES για την αναζήτηση θέσεων εργασίας ενημερώνεται σε καθημερινή βάση από τις ευρωπαϊκές υπηρεσίες απασχόλησης και οι ανακοινώσεις για τις κενές θέσεις εργασίας παραμένουν στο σύστημα μέχρι να πληρωθούν.

Θέσεις εργασίας

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/09/eures.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/09/eures-300x264.jpgpsaxnodouleiaΘέσεις ΕξωτερικούΕποχιακής απασχόλησης,Προκήρυξη,Προσλήψεις
Η EURES είναι η ευρωπαϊκή υπηρεσία απασχόλησης που φέρνει σε επαφή τα άτομα που αναζητούν εργασία με εργοδότες από ολόκληρη την Ευρώπη. Οι διαθέσιμες κενές θέσεις εργασίας στο τμήμα «Αναζήτηση εργασίας EURES» καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων και περιλαμβάνουν μόνιμες και εποχιακές ευκαιρίες. Για κάθε κενή θέση υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με...

Σχολιάστε