Διανομή εσπεριδοειδών και φρούτων θα πραγματοποιήσει ο δήμος Ανωγείων στον Μυλοπόταμο, αύριο 21 και μεθαύριο 22 Ιανουαρίου, σε δικαιούχους ωφελούμενους του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής σε πολίτες.

Διανομή εσπεριδοειδών

Η διανομή, η οποία θα γίνει στους δικαιούχους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του δήμου, αφορά παράλληλα και το πρόγραμμα για τα προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών, μετά από σχετική ΚΥΑ των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ανάλογη διανομή θα πραγματοποιηθεί τις ίδιες μέρες και στον δήμο Ρεθύμνου, στην πόλη, για τους ωφελούμενους του προγράμματος επισιτιστικής συνδρομής, τόσο του Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας του δήμου, όσο και τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρεθύμνου.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/01/Διανομή-εσπεριδοειδών.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/01/Διανομή-εσπεριδοειδών-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔωρεάν Παροχές,Ειδική ενίσχυση
Διανομή εσπεριδοειδών και φρούτων θα πραγματοποιήσει ο δήμος Ανωγείων στον Μυλοπόταμο, αύριο 21 και μεθαύριο 22 Ιανουαρίου, σε δικαιούχους ωφελούμενους του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής σε πολίτες. Η διανομή, η οποία θα γίνει στους δικαιούχους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του δήμου, αφορά παράλληλα και το πρόγραμμα για τα προσωρινά...

Σχολιάστε