Σε διανομή τροφίμων θα προχωρήσει η Κοινωνική Σύμπραξη ΠΕ Θεσσαλονίκης – Ανατολικό Τμήμα, την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Διανομή τροφίμων στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο της δράσης θα διατεθούν στους 16.743 ωφελούμενους του προγράμματος, 33 τόνοι ειδών παντοπωλείου (φασόλια, φακές, ζάχαρη, μακαρόνια) και 8.371 κοτόπουλα.

Παράλληλα, θα διανεμηθούν στους ίδιους ωφελούμενους 84 τόνοι φρούτα (πορτοκάλια και ακτινίδια) στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αριθμό Πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Στην Κοινωνική Σύμπραξη ΠΕ Θεσσαλονίκης – Ανατολικό Τμήμα, διαχειριστής είναι ο Δήμος Θεσσαλονίκης και εταίροι, ο Δήμος Καλαμαριάς, ο Δήμος Θερμαϊκού, ο Δήμος Θέρμης, ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης-Καλαμαριάς, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, η ΑΡΣΙΣ-Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, η PRAKSIS (Προγράμματα Ανάπτυξης Κοινωνικής Στήριξης και Ιατρικής Συνεργασίας), τα Παιδικά Χωριά SOS και ο Σύλλογος Γονέων με Τρία Παιδιά Νομού Θεσσαλονίκης “Η ΤΡΙΑΙΝΑ”.

Για τους ωφελούμενους του Δήμου Θεσσαλονίκης, των οποίων οι αιτήσεις υπαγωγής στο πρόγραμμα έχουν εγκριθεί, τα είδη παντοπωλείου, κοτόπουλα, πορτοκάλια και ακτινίδια, θα διανεμηθούν από τις 09.00 έως τις 15.00, στο Περίπτερο 16 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/02/Διανομή-τροφίμων-στο-Δήμο-Θεσσαλονίκης.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/02/Διανομή-τροφίμων-στο-Δήμο-Θεσσαλονίκης-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔωρεάν Παροχές,Ειδική ενίσχυση,Προγράμματα
Σε διανομή τροφίμων θα προχωρήσει η Κοινωνική Σύμπραξη ΠΕ Θεσσαλονίκης - Ανατολικό Τμήμα, την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)». Στο πλαίσιο της δράσης θα διατεθούν στους 16.743 ωφελούμενους του προγράμματος,...

Σχολιάστε