Σε διανομή τροφίμων θα προχωρήσει ο Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», με αποδέκτες τους πολίτες των οποίων οι αιτήσεις υπαγωγής στο πρόγραμμα έχουν εγκριθεί.

ΤΕΒΑ

Η 1η διανομή θα περιλαμβάνει είδη παντοπωλείου καθώς και κοτόπουλα. Παράλληλα, στους παραπάνω ωφελούμενους θα διανεμηθούν πορτοκάλια και ακτινίδια, στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αρ. Πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 ώρες 9:30 έως 12:30 και στα παρακάτω σημεία:

· Δημοτική Κοινότητα Πυλαίας – Δημαρχείο
· Δημοτική Κοινότητα Πανοράματος – Σχολείων 2α (Κέντρο Πρόληψης για την Υγεία)
· Δημοτική Κοινότητα Ασβεστοχωρίου – Μακεδονομάχων 26
· Δημοτική Κοινότητα Χορτιάτη – Κοινοτικό Κατάστημα
· Δημοτική Κοινότητα Φιλύρου – Κοινοτικό Κατάστημα

Οι δικαιούχοι θα πρέπει προσκομίσουν το δελτίο ταυτότητάς τους ή διαβατήριο, και την αίτηση ΗΔΙΚΑ-ΤΕΒΑ. Σε περίπτωση που δεν θα παραλάβουν τα είδη αυτοπροσώπως χρειάζεται εξουσιοδότηση.
Επισημαίνεται ότι από τη συγκεκριμένη δράση δεν είναι δυνατόν να ωφεληθούν οι αιτούντες που έχουν υποβάλλει ενστάσεις, για το λόγο ότι εκκρεμεί η έκδοση των αποτελεσμάτων και η οριστικοποίηση των πινάκων των ωφελουμένων.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/07/ΤΕΒΑ.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/07/ΤΕΒΑ-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΆνεργοι,Δωρεάν Παροχές,Προγράμματα
Σε διανομή τροφίμων θα προχωρήσει ο Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», με αποδέκτες τους πολίτες των οποίων οι αιτήσεις υπαγωγής στο πρόγραμμα έχουν εγκριθεί. Η 1η διανομή θα περιλαμβάνει είδη παντοπωλείου...

Σχολιάστε