Η καταβολή των συντάξεων του ΟΑΕΕ είναι διασφαλισμένη διαβεβαιώνει, σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ ΜΠΕ, ο διοικητής του Οργανισμού Τάσος Πετρόπουλος, ενώ εκτιμά ότι το έλλειμμα για το 2015 θα υπερβεί κατά πολύ τις προβλέψεις του προϋπολογισμού.

oaee

Τονίζει ότι η νέα ρύθμιση παρέχει σε όλους τους οφειλέτες τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τα χρέη τους και θεωρεί ότι αποτελεί το μέσον για την αποκατάσταση της σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ ασφαλισμένων και Οργανισμού, «η οποία έχει διαρραγεί».

Υπεραμύνεται της πρόσφατης απόφασης του ΟΑΕΕ να διαθέσει τα ταμειακά διαθέσιμα στην Τράπεζα της Ελλάδος και σημειώνει ότι είναι προς το συμφέρον του Οργανισμού και το γενικότερο συμφέρον.

Για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου υποστηρίζει ότι κινείται προς την ορθή κατεύθυνση, προσθέτει όμως ότι θα πρέπει να τεθεί στην κρίση της Βουλής και εκφράζει βεβαιότητα για την έγκρισή της.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/oaee1-1024x577.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/oaee1-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΑσφάλιση,ΟΑΕΕ,Συντάξεις
Η καταβολή των συντάξεων του ΟΑΕΕ είναι διασφαλισμένη διαβεβαιώνει, σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ ΜΠΕ, ο διοικητής του Οργανισμού Τάσος Πετρόπουλος, ενώ εκτιμά ότι το έλλειμμα για το 2015 θα υπερβεί κατά πολύ τις προβλέψεις του προϋπολογισμού. Τονίζει ότι η νέα ρύθμιση παρέχει σε όλους τους οφειλέτες...

Σχολιάστε