Δικαιολογητικά για έκδοση ή ανανέωση βιβλιαρίου πρόνοιας για νοσηλευτική και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ανασφάλιστων και οικονομικά αδυνάτων πολιτών.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ Ή ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ

 • ΑΙΤΗΣΗ (Χορηγείται από την υπηρεσία).
 • ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Ν. 1599/86 (Χορηγείται από την υπηρεσία).
 • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ από τον Δήμο που είναι εγγεγραμμένος.
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ .(Και των δύο συζύγων)
  Ε1 (υποχρεωτικό), Ε9 ή Μηδενικό Περιουσιολόγιο και Ε2 σε περίπτωση εισοδήματος από ακίνητα (Και των δύο συζύγων)
 • ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (Και των δύο συζύγων)
 • ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ Ι.Κ.Α ΚΑΙ Ο.Α.Ε.Ε. ( παλιό Τ.Ε.Β.Ε), ότι δεν σας καλύπτουν ιατροφαρμακευτικά.(Και των δύο συζύγων).
 • ΑΡΙΘΜΟΣ Α.Μ.Κ.Α. (Των δύο συζύγων και των παιδιών).
 • ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ (Α.Φ.Μ.) (Των δύο συζύγων)
 • ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ (αν υπάρχει).
 • ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. Με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω για τον επιδοτούμενο που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.
 • ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, Έντυπο εισαγωγής στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου με ημερομηνία έως 1 μήνα αναδρομικά από την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης στην υπηρεσία μας.
 • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ
Τελευταία φορολογικά στοιχεία των γονέων, κηδεμόνων, δικαστικών συμπαραστατών και αριθμός Α.Μ.Κ.Α. και Α.ΦΜ. για κάθε προστατευόμενο μέλος

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ή ΠΑΙΔΙΑ ή ΑΔΕΛΦΙΑ.
Στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος συνοικεί με γονείς ή ενήλικα τέκνα ή αδέλφια, θα πρέπει να προσκομίζονται και τα φορολογικά στοιχεία των συνοικούντων: ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ – Ε1 (υποχρεωτικό) και Ε9 ή Μηδενικό Περιουσιολόγιο

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ Ή ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ.
α) Το διαζευκτήριο σε φωτοτυπία ή

β) Αίτηση/Αγωγή διαζυγίου σε φωτοτυπία – THN ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΤΙΑ.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ. (ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ).
Στην περίπτωση ανήλικων τέκνων που οι γονείς τους είναι διαζευγμένοι, είναι απαραίτητο το χαρτί επιμέλειας των παιδιών.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Η Υπηρεσία μας μπορεί να ζητήσει εκ των υστέρων οποιοδήποτε δικαιολογητικό εφόσον αυτό κριθεί σκόπιμο κατά τον έλεγχο από την αρμόδια Επιτροπή.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προκειμένου να ικανοποιηθεί έγκαιρα το αίτημα σας, αναφορικά με την ανανέωση ισχύος του βιβλιαρίου σας, θα πρέπει να κατατεθούν τα δικαιολογητικά για την έκδοση της απόφασης πιστοποίησης οικονομικής αδυναμίας, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, ΈΝΑ (1) ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΣΑΣ.
Για την παραλαβή ΝΕΟΥ βιβλιαρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση 2 φωτογραφιών.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/ergasiaka66-1024x683.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/ergasiaka66-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΆνεργοι,Δωρεάν Εξετάσεις,ΙΚΑ
Δικαιολογητικά για έκδοση ή ανανέωση βιβλιαρίου πρόνοιας για νοσηλευτική και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ανασφάλιστων και οικονομικά αδυνάτων πολιτών. ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ Ή ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΑΙΤΗΣΗ (Χορηγείται από την υπηρεσία). ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Ν. 1599/86 (Χορηγείται από την υπηρεσία). ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ από τον Δήμο που είναι εγγεγραμμένος. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ .(Και των δύο συζύγων) Ε1 (υποχρεωτικό), Ε9 ή...

Σχολιάστε