Δεκάδες ευκαιρίες εργασίας στη Νορβηγία και σε χώρες όπου διατηρούν υποκαταστήματά τους προσφέρουν μεγάλες εταιρείες και πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας για όσους ενδιαφέρονται να «χτίσουν» την καριέρα τους στο εξωτερικό.

Θέσεις Εξωτερικού 01

Οι θέσεις παρέχονται μέσω του δικτυακού τόπου Work in Norway, του EURES Νορβηγίας, ο οποίος -στο ένα έτος λειτουργίας του- έχει δεχθεί πάνω από 200.000 επισκέψεις και προωθεί την κινητικότητα τόσο των Νορβηγών εργαζομένων όσο και εργαζομένων παγκοσμίως.

Πρόκειται δε για μια ολοκληρωμένη πρόταση, η οποία προσφέρει πληροφορίες, πέραν των «ανοικτών» θέσεων στη χώρα, για τα μυστικά κατά τη συγγραφή και αποστολή ενός ελκυστικού βιογραφικού, για την επιτυχή συνέντευξη και τις συνθήκες που επικρατούν στη νορβηγική αγορά εργασίας.

Επιπλέον, ο δικτυακός τόπος περιέχει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους, οι οποίοι αφορούν τις φορολογικές αρχές, την επιθεώρηση εργασίας και την υπηρεσία μετανάστευσης. Ας σημειωθεί ότι, για ορισμένες από τις θέσεις, οι εργαζόμενοι θα κληθούν να απασχοληθούν, με συμβάσεις ορισμένου ή αορίστου χρόνου, σε υποκαταστήματα των εταιρειών σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Σήμερα το «Εθνος-Εργασία» παρουσιάζει ορισμένες από τις προσφερόμενες θέσεις στους κλάδους των πωλήσεων, της Διοίκησης, της Μηχανολογίας και της Πληροφορικής.

 • Θέση: Sales Consultant (δύο θέσεις)
  Περιοχή: Οσλο, Νορβηγία
  Προσόντα: Πτυχίο πανεπιστημίου ή μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών, εμπειρία στον κλάδο των πωλήσεων, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, επιθυμητή η γνώση επιπλέον γλωσσών, όπως μία από τις σκανδιναβικές γλώσσες, κινέζικα, πορτογαλικά. Η θέση αφορά απασχόληση με πλήρες ωράριο.
  Κωδ. θέσης: 0334-2015-03-64
  Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών έως τις 7 Απριλίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: jobs@keystoneacademic.com υπόψη κ. Rikard Wolff, και στην ιστοσελίδα www.keystoneacademic.com.
 •  Θέση: Country Manager
  Περιοχή: Αlesund, Νορβηγία
  Προσόντα: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στη Διοίκηση ή τη Μηχανολογία, εκτεταμένη εμπειρία στον κλάδο των της Διαχείρισης Λειτουργιών, άριστη γνώση της αγγλικής και νορβηγικής γλώσσας, εμπειρία στη διαχείριση έργων (project management).
  Κωδ. θέσης: ID-00064313

Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών έως τις 31 Μαρτίου στην ιστοσελίδα https://rollsroyce.taleo.net/careersection/2/jobdetail.ftl?lang=en-GB&job=00064313.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο +47 99 04 69 24, υπόψη κ. Anders Godo.

 • Θέση: Επιστημονικός συνεργάτης (Πληροφορική)
  Περιοχή: Οσλο, Νορβηγία
  Προσόντα: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στην Πληροφορική ή σε άλλο συναφές αντικείμενο, το οποίο θα αποδεικνύει τη ικανότητα στην πληροφορική επιστήμη, ειδίκευση στον τομέα των Biomedical Informatics, εμπειρία στα μαθηματικά, τον προγραμματισμό και την ανάπτυξη λογισμικού, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
  Κωδ. θέσης: 0331-2015-03-186

Πληροφορίες: Απασχόληση με σύμβαση συμβολαίου διάρκειας τριών ή τεσσάρων ετών. Αποστολή βιογραφικών έως τις 13 Απριλίου στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: geirksa@ifi.uio.no, glad@math.uio.no, lex.nederbragt@bio.uio.no ή h.b.jansen@mn.uio.no.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις, τα καθήκοντα και τις παροχές κάθε εταιρείας μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στον δικτυακό τόπο https://www.nav.no/workinnorway/en/Home

ethnos.gr

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/03/Θέσεις-Εξωτερικού-01.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/03/Θέσεις-Εξωτερικού-01-300x300.jpgpsaxnodouleiaΘέσεις ΕξωτερικούΘέσεις Εργασίας
Δεκάδες ευκαιρίες εργασίας στη Νορβηγία και σε χώρες όπου διατηρούν υποκαταστήματά τους προσφέρουν μεγάλες εταιρείες και πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας για όσους ενδιαφέρονται να «χτίσουν» την καριέρα τους στο εξωτερικό. Οι θέσεις παρέχονται μέσω του δικτυακού τόπου Work in Norway, του EURES Νορβηγίας, ο οποίος -στο ένα έτος λειτουργίας του-...

Σχολιάστε