Με την ευκαιρία της Ημέρας της Γυναίκας (8/3), το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αρεταίειο» θα προσφέρει δωρεάν σε ανασφάλιστες και άπορες γυναίκες, γυναικολογική εξέταση, ψηλάφηση μαστού, εξέταση κατά Παπανικολάου.

Αρεταίειο νοσοκομείο

Τον δωρεάν γυναικολογικό έλεγχο θα προσφέρει το εξειδικευμένο προσωπικό της Β’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Τρίτη 8 Μαρτίου, 2016 και ώρα 08.00-12.00.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται στα εξωτερικά Γυναικολογικά Ιατρεία του «Αρεταίειου» Νοσοκομείου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

 

Summary
Article Name
Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις στο «Αρεταίειο»
http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/02/Αρεταίειο-νοσοκομείο.pnghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/02/Αρεταίειο-νοσοκομείο-300x300.pngpsaxnodouleiaΕργασιακάΔωρεάν Εξετάσεις,Δωρεάν Παροχές
Με την ευκαιρία της Ημέρας της Γυναίκας (8/3), το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αρεταίειο» θα προσφέρει δωρεάν σε ανασφάλιστες και άπορες γυναίκες, γυναικολογική εξέταση, ψηλάφηση μαστού, εξέταση κατά Παπανικολάου. Τον δωρεάν γυναικολογικό έλεγχο θα προσφέρει το εξειδικευμένο προσωπικό της Β’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Τρίτη 8 Μαρτίου, 2016...

Σχολιάστε