Επιστημονική εκδήλωση με αντικείμενο την αγωγή υγείας και τον οικογενειακό προγραμματισμό, διοργανώνει την προσεχή Παρασκευή 27 και Σάββατο 28 Νοεμβρίου, ο Δήμος Ευρώτα, στην Σκάλα και το Βλαχιώτη Λακωνίας.

Δωρεάν γυναικολογικός έλεγχος

Ειδικότερα, κλιμάκιο καταξιωμένων και εξειδικευμένων γιατρών από μεγάλα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής και το νοσοκομείο Λακωνίας, κατά την Παρασκευή θα πραγματοποιήσει ενημέρωση σε μαθητές και ενηλίκους στο πνευματικό κέντρο Σκάλας, για διάφορα ιατρικά θέματα, ενώ το Σάββατο θα γίνεται δωρεάν προληπτικός γυναικολογικός έλεγχος στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων για την προαγωγή της υγείας και τη διασφάλιση της υγιούς ανάπτυξης των εφήβων, ενώ στοχεύει στην ανάδειξη της σημασίας της ενημέρωσης και της πρόληψης στην εξάλειψη διαφόρων νοσημάτων και ασθενειών και στη θεμελίωση μιας ουσιαστικής επικοινωνίας μεταξύ παιδιών και ενηλίκων.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/11/Δωρεάν-γυναικολογικός-έλεγχος.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/11/Δωρεάν-γυναικολογικός-έλεγχος-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔωρεάν Εξετάσεις,Δωρεάν Παροχές
Επιστημονική εκδήλωση με αντικείμενο την αγωγή υγείας και τον οικογενειακό προγραμματισμό, διοργανώνει την προσεχή Παρασκευή 27 και Σάββατο 28 Νοεμβρίου, ο Δήμος Ευρώτα, στην Σκάλα και το Βλαχιώτη Λακωνίας. Ειδικότερα, κλιμάκιο καταξιωμένων και εξειδικευμένων γιατρών από μεγάλα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής και το νοσοκομείο Λακωνίας, κατά την Παρασκευή θα πραγματοποιήσει...

Σχολιάστε