Δωρεάν δερματολογικό έλεγχο προς όλους προσφέρει το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Ηospital Center συμμετέχοντας με αυτό τον τρόπο στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος, ενισχύοντας παράλληλα και την καμπάνια της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρείας για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος.

 Δωρεάν δερματολογικό έλεγχο

Ο καρκίνος του δέρματος είναι το πιο συχνό είδος καρκίνου παγκοσμίως. Επομένως, ο προληπτικός έλεγχος και η ενημέρωση του κοινού είναι ζωτικής σημασίας για την έγκαιρη διάγνωσή του.

Στο πλαίσιο της ευρύτερης καμπάνιας της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρίας, από το Δερματολογικό Τμήμα του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center σε όσους κατοχυρώσουν ραντεβού από την Δευτέρα 9/5 έως και την Παρασκευή 13/5/2016, παρέχονται:

Δωρεάν κλινική εξέταση από τους Δερματολόγους του ENHC.
Ειδικές εκπτώσεις έως και 50% επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου στις πράξεις του Δερματολογικού Τμήματος (όπως στη χαρτογράφηση σπίλων, χειρουργική αφαίρεση σπίλων κ.α.), εφόσον αυτές κριθούν απαραίτητες από τον κλινικό έλεγχο, αποκλειστικά και μόνον για όσους συμμετάσχουν στην προσφορά.

Για να κατοχυρώσουν το ραντεβού τους για εξετάσεις στο πλαίσιο της προσφοράς, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνήσουν στο 210.6972004 από 9 έως 13 Μαΐου 2016 (κατά τις ώρες 08:00 – 16:00).

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/05/Δωρεάν-δερματολογικό-έλεγχο.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/05/Δωρεάν-δερματολογικό-έλεγχο-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔωρεάν Εξετάσεις,Δωρεάν Παροχές
Δωρεάν δερματολογικό έλεγχο προς όλους προσφέρει το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Ηospital Center συμμετέχοντας με αυτό τον τρόπο στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος, ενισχύοντας παράλληλα και την καμπάνια της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρείας για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος.   Ο καρκίνος του δέρματος είναι το πιο συχνό είδος καρκίνου παγκοσμίως. Επομένως, ο προληπτικός...
Summary
Article Name
Δωρεάν δερματολογικός έλεγχος

Σχολιάστε