Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις που ονόμαζει «Μετρήσεις Ζωής», ξεκίνησε το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) σε πολλές πόλεις της χώρας.

ΚΕΕΛΠΝΟ

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα πρόληψης και τακτικής διεξαγωγής διαγνωστικών εξετάσεων, προσφέροντας δωρεάν ελέγχους στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες πρόσβασης στο σύστημα υγείας, δήλωσε ο πρόεδρος του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ, καθηγητής Χειρουργικής Αθανάσιος Γιαννόπουλος.

Οι διαγνωστικές εξετάσεις περιλαμβάνουν σπιρομέτρηση, οφθαλμολογικό έλεγχο, μέτρηση Γλυκοζυλιωμένης Αιμοσφαιρίνης (ΗbΑ1c) και έλεγχο αρτηριακής πίεσης.

Το πρόγραμμα των επόμενων δωρεάν εξετάσεων περιλαμβάνει τις πόλεις:

  1. ΚΟΖΑΝΗ 6-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
  2. ΗΡΑΚΛΕΙΟ 13-15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
  3. ΠΥΡΓΟΣ 3 – 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
  4. ΣΕΡΡΕΣ 9-10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
  5. ΑΘΗΝΑ 2- 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
  6. ΑΙΓΑΛΕΩ 8-9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/10/ΚΕΕΛΠΝΟ.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/10/ΚΕΕΛΠΝΟ-300x251.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔωρεάν Εξετάσεις,Δωρεάν Παροχές
Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις που ονόμαζει «Μετρήσεις Ζωής», ξεκίνησε το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) σε πολλές πόλεις της χώρας. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα πρόληψης και τακτικής διεξαγωγής διαγνωστικών εξετάσεων, προσφέροντας δωρεάν ελέγχους στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες πρόσβασης στο σύστημα υγείας, δήλωσε ο...

Σχολιάστε