Στη δωρεάν διανομή βρεφικών τροφών σε παιδιά ηλικίας 6μηνών έως 2 χρονών και άνω απόρων οικογενειών δικαιούχων των Κοινωνικών Παντοπωλείων των δήμων και Περιφερειακών Ενοτήτων της Κρήτης προχωρεί η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης.

ΤΕΒΑ

Η υλοποίηση γίνεται σε συνεργασία με την εταιρεία NESTLE, στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης της η οποία πρόσφερε 52 κιβώτια, ποικίλων Βρεφικών και παιδικών Τροφών για βρέφη μέχρι έξι μηνών αλλά και παιδιά από έξι μηνών έως πέντε ετών τα οποία θα διατεθούν σύμφωνα με την ζήτηση των φορέων.

Τα προϊόντα θα διατεθούν στους δήμους Ηρακλείου, Χανίων, Αγ, Νικολάου, και στα Κοινωνικα Παντοπωλείο Ρεθύμνου Ηρακλείου σύμφωνα με τις ανάγκες τους και αναλογικά με τον αριθμό των παιδιών που έχουν δηλώσει ότι έχουν ανάγκη.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 02/11/2015 και ώρα 10.00 π.μ. από τον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου. «Η προσπάθεια αυτή στοχεύει την άμεση βοήθεια άπορων Οικογενειών που έχουν μικρά παιδιά και αδυνατούν να ανταποκριθούν στα απαραίτητα δοκιμαζόμενες έντονα από την κοινωνικοοικονομική κρίση που πλήττει την χώρα μας» τονίζει η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης και αποτελεί όπως σημειώνει συνέχεια των πρωτοβουλιών που έχει αναπτύξει για τη στήριξη των Ευπαθών Ομάδων του πληθυσμού, όπως (διανομή Τροφίμων, Κοινωνικά Φροντιστήρια , Κοινωνικός Αθλητισμός, διανομή Σχολικών Ειδών κά).

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/07/ΤΕΒΑ.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/07/ΤΕΒΑ-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔωρεάν Παροχές,Ειδική ενίσχυση
Στη δωρεάν διανομή βρεφικών τροφών σε παιδιά ηλικίας 6μηνών έως 2 χρονών και άνω απόρων οικογενειών δικαιούχων των Κοινωνικών Παντοπωλείων των δήμων και Περιφερειακών Ενοτήτων της Κρήτης προχωρεί η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης. Η υλοποίηση γίνεται σε συνεργασία με την εταιρεία NESTLE, στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης...

Σχολιάστε