Συνεχίζεται μέχρι τις 31 Ιουλίου, με δωρεάν αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις για πολίτες άνω των 35 ετών από εξειδικευμένη ομάδα ιατρών και επιστημόνων, το πρόγραμμα πρόληψης καρδιαγγειακών νοσημάτων «ΕΓΚΑΡΔΙΑ» που υλοποιεί ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δωρεάν εξετάσεις

Το πρόγραμμα υλοποιείται στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο Αγίας Παρασκευής (Χίου & Σωτήρος 2, Κοντόπευκο) και συντονίζεται από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικότερα από το Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής σε συνεργασία με την Α’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα συμπληρώνουν, με τη βοήθεια ειδικών επιστημόνων, ερωτηματολόγιο, στο οποίο καταγράφονται το ιατρικό ιστορικό τους, η προδιάθεση σε καρδιαγγειακά νοσήματα όπως η υπερλιπιδαιμία, η υπέρταση, ο σακχαρώδης διαβήτης, το άγχος, η κατάθλιψη, οι διατροφικές τους συνήθειες καθώς και η συμβολή της ψυχολογίας στην πρόληψη και θεραπεία των καρδειαγγειακών νοσημάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή και να κλείσουν σχετικό ραντεβού, επικοινωνώντας στο τηλ. 210-6000998.
Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/07/Δωρεάν-εξετάσεις.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/07/Δωρεάν-εξετάσεις-300x289.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔωρεάν Εξετάσεις,Δωρεάν Παροχές
Συνεχίζεται μέχρι τις 31 Ιουλίου, με δωρεάν αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις για πολίτες άνω των 35 ετών από εξειδικευμένη ομάδα ιατρών και επιστημόνων, το πρόγραμμα πρόληψης καρδιαγγειακών νοσημάτων «ΕΓΚΑΡΔΙΑ» που υλοποιεί ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το πρόγραμμα υλοποιείται...

Σχολιάστε