Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τις ευπαθείς ομάδες και τους υπαλλήλους του δήμου, σχεδιάζει ο δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Πρόσβαση σε ένα ακόμα πακέτο ΔΩΡΕΑΝ προληπτικού ιατρικού ελέγχου έχουν οι ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και οι εργαζόμενοι του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, μέσω της συνεργασίας των Δημοτικών Ιατρείων της πόλης με το διαγνωστικό κέντρο BIOMEDICIN.

Το κέντρο προσφέρει προληπτικό έλεγχο μέσω δωρεάν εξετάσεων Σακχάρου, Ουρίας και Χοληστερίνης.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται στο διαγνωστικό κέντρο, Δήμητρος 10-12, 2ος όροφος, πλησίον ηλεκτρικού σταθμού Αμαρουσίου, έως τις 30 Ιουνίου 2015.

Για την εξυπηρέτηση όσων αδυνατούν να προσέλθουν στο κέντρο, μία αιμολήπτρια θα βρίσκεται στον χώρο των Δημοτικών Ιατρείων (υπόγεια διάβαση ΗΣΑΠ Ηρακλείου) τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 και ώρες 8-10 π.μ.

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015 και ώρες 8-10 π.μ.

Τηλέφωνο για ραντεβού: 210 2794340

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/heart-health-month.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/heart-health-month-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔωρεάν Εξετάσεις,Δωρεάν Παροχές,Προγράμματα
Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τις ευπαθείς ομάδες και τους υπαλλήλους του δήμου, σχεδιάζει ο δήμος Ηρακλείου Αττικής. Πρόσβαση σε ένα ακόμα πακέτο ΔΩΡΕΑΝ προληπτικού ιατρικού ελέγχου έχουν οι ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και οι εργαζόμενοι του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, μέσω της συνεργασίας των Δημοτικών Ιατρείων της πόλης με το διαγνωστικό...

Σχολιάστε