Δωρεάν οδοντιατρικός έλεγχος για ενήλικες και παιδιά και ενημέρωση για τη στοματική υγεία θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, την επιστημονική συνεργασία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής και την στήριξη της κινητής οδοντιατρικής μονάδας της AIM.

οδοντιατρικός έλεγχος

Ο οδοντιατρικός έλεγχος θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 από τις 16:00 έως τις 21:00, στην Πλατεία ΗΣΑΠ Αμαρουσίου. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εθελοντές οδοντίατροι του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, μέσα στην κινητή μονάδα της ΑΙΜ, που είναι εξοπλισμένη ως ένα μικρό οδοντιατρείο, θα πραγματοποιούν τον δωρεάν οδοντιατρικό έλεγχο, ενώ στους εξεταζόμενους θα παρέχεται και έντυπο υλικό με συμβουλές για παιδιά και ενήλικες για τις σωστές συνήθειες της στοματικής υγιεινής.

Οι ενδιαφερόμενοι δεν χρειάζεται να κλείσουν εκ των προτέρων ραντεβού. Για τις εξετάσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/06/οδοντιατρικός-έλεγχος.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/06/οδοντιατρικός-έλεγχος-300x286.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΆνεργοι,Δωρεάν Εξετάσεις,Δωρεάν Παροχές
Δωρεάν οδοντιατρικός έλεγχος για ενήλικες και παιδιά και ενημέρωση για τη στοματική υγεία θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, την επιστημονική συνεργασία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής και την στήριξη της κινητής οδοντιατρικής μονάδας της AIM. Ο οδοντιατρικός έλεγχος θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 από τις 16:00...

Σχολιάστε