Ο Δήμος Νέας Σμύρνης στη συνέχιση των δράσεων του για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα προληπτικής ιατρικής, ξεκίνησε το πρόγραμμα οδοντιατρικής πρόληψης και προαγωγής της στοματικής υγείας.

Πρόγραμμα οδοντιατρικόυ ελέγχου

Η υλοποίηση του προγράμματος πραγματοποιείται από το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης» μαζί με το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου «Κέντρο Δραστηριότητας Κοινωνικής Προστασίας Παιδιών και Νέων Νέας Σμύρνης-Εθνική Στέγη» σε συνεργασία με τον οδοντιατρικό σύλλογο Πειραιά . Το πρόγραμμα καλύπτει όλους τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου και περιλαμβάνει :

  • Εκπαίδευση των παιδιών πάνω στην υγεία και τη φροντίδα του στόματος με βιωματική μέθοδο
  • Δωρεάν οδοντοστοματολογική εξέταση των παιδιών
  • Ενημέρωση γονέων για την κατάσταση του στόματος των παιδιών. Επιπλέον προβλέπεται επέκταση του προγράμματος στα μέλη των ΚΠΑΗ (Κέντρα Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Ηλικιωμένων).

Επιπλέον προβλέπεται επέκταση του προγράμματος στα μέλη των ΚΠΑΗ (Κέντρα Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Ηλικιωμένων).

[block]1[/block]

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/06/Πρόγραμμα-οδοντιατρικόυ-ελέγχου.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/06/Πρόγραμμα-οδοντιατρικόυ-ελέγχου-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔωρεάν Εξετάσεις,Δωρεάν Παροχές,Προγράμματα
Ο Δήμος Νέας Σμύρνης στη συνέχιση των δράσεων του για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα προληπτικής ιατρικής, ξεκίνησε το πρόγραμμα οδοντιατρικής πρόληψης και προαγωγής της στοματικής υγείας. Η υλοποίηση του προγράμματος πραγματοποιείται από το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης» μαζί με το Νομικό...

Σχολιάστε