Στην τέχνη του Ζαχαροπλάστη θα μυηθούν όσοι τυχεροί δηλώσουν συμμετοχή στα δωρεάν σεμινάρια ζαχαροπλαστικής που προσφέρει η Kappa Studies σε όσους επιθυμούν να σπουδάσουν ζαχαροπλαστική τέχνη.

σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις 3 Σεπτεμβρίου ημέρα Πέμπτη με θέμα “Ευρωπαϊκές Κρέμες Φούρνου”, στις 10 Σεπτεμβρίου με θέμα “Ανατολίτικα Γλυκά”, στις 17 Σεπτεμβρίου με θέμα “Ποικιλία από Τάρτες φρούτων και σοκολάτας”, στις 24 Σεπτεμβρίου με θέμα “Δημιουργίες από Ζαχαρόπαστα – Ντεκόρ Ζαχαροπλαστικής”, και στις 1 Οκτωβρίου με θέμα “Σοκολατάκια – Πραλίνες”.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στα υπερσύγχρονα εργαστήρια της Kappa Studies στο ξενοδοχείο Καμάρι στο Κοκκίνη Χάνι. Η μορφή της εκπαίδευσης είναι διαδραστική όπου οι συμμετέχοντες παρασκευάζουν οι ίδιοι τις συνταγές του σεμιναρίου υπό την καθοδήγηση του διακεκριμένου Pastry Chef Μετζογιαννάκη Μανόλη . Τα σεμινάρια μαγειρικής ξεκινούν στις 14.00 μετά το μεσημέρι.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας 10 ατόμων ανά σεμινάριο. Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής: Kappa Studies 2810 361361 Δευτέρα – Παρασκευή 09.00-17.00.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/08/σεμινάρια-ζαχαροπλαστικής.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/08/σεμινάρια-ζαχαροπλαστικής-300x300.jpgpsaxnodouleiaΣεμινάριαΔωρεάν Μαθήματα,Επιχειρηματικότητα
Στην τέχνη του Ζαχαροπλάστη θα μυηθούν όσοι τυχεροί δηλώσουν συμμετοχή στα δωρεάν σεμινάρια ζαχαροπλαστικής που προσφέρει η Kappa Studies σε όσους επιθυμούν να σπουδάσουν ζαχαροπλαστική τέχνη. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις 3 Σεπτεμβρίου ημέρα Πέμπτη με θέμα “Ευρωπαϊκές Κρέμες Φούρνου”, στις 10 Σεπτεμβρίου με θέμα “Ανατολίτικα Γλυκά”, στις 17 Σεπτεμβρίου...

Σχολιάστε