Η Ευρωκλινική Παίδων με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, διοργανώνει την εβδομάδα 1-7 Νοεμβρίου 2015, δωρεάν σεμινάρια.

Μητρικού Θηλασμού

Στα σεμινάρια θα γίνει αναφορά στα οφέλη από τον μητρικό θηλασμό, θα δοθούν συμβουλές, θα γίνει πρακτική επίδειξη καθώς και προβολή σύντομου βίντεο παρουσίασης, αλλά και θα δοθεί η δυνατότητα για την απάντηση ερωτημάτων που θα τεθούν από τους μέλλοντες γονείς.

Για συμμετοχή στα δωρεάν σεμινάρια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 210 8691900 & 210 8691901 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Ευρωκλινικής http://www.euroclinic.gr/seminario-thilasmou/ καθώς και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης https://www.facebook.com/euroclinicgroup.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/10/Μητρικού-Θηλασμού.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/10/Μητρικού-Θηλασμού-300x300.jpgpsaxnodouleiaΣεμινάριαΔωρεάν Εξετάσεις,Δωρεάν Μαθήματα
Η Ευρωκλινική Παίδων με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, διοργανώνει την εβδομάδα 1-7 Νοεμβρίου 2015, δωρεάν σεμινάρια. Στα σεμινάρια θα γίνει αναφορά στα οφέλη από τον μητρικό θηλασμό, θα δοθούν συμβουλές, θα γίνει πρακτική επίδειξη καθώς και προβολή σύντομου βίντεο παρουσίασης, αλλά και θα δοθεί η δυνατότητα...

Σχολιάστε