Ημερίδα και Ανοιχτή Συζήτηση με θέμα “Η επιχειρηματικότητα στο Δήμο Παύλου Μελά” συνδιοργανώνουν ο Δήμος Παύλου Μελά και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με την επιστημονική υποστήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Εγγύηση για τη Νεολαία

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης, της ενθάρρυνσης και της προστασίας της επιχειρηματικότητας καθώς και της ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας, που εντάσσονται στην προσπάθεια να διατηρηθεί ζωντανή η αγορά του Δήμου Παύλου Μελά, πραγματοποιήθηκε το δίμηνο Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου 2015, σε αντιπροσωπευτικό δείγμα, πρωτογενής έρευνα καταγραφής των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της περιοχής.

Η πρωτοβουλία του Δημάρχου Παύλου Μελά, κου Δημήτρη Δεμουρτζίδη, με την συνεργασία και την επιστημονική αρωγή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, στοχεύει στην ανάπτυξη αμφίδρομης σχέσης, μεταξύ των επαγγελματιών και γενικότερα των πολιτών με το Δήμο.

Στελέχη του Δήμου επισκέφθηκαν τους επαγγελματίες και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων και κατέγραψαν σε ειδικό έντυπο το σχετικό πληροφοριακό υλικό. Παράλληλα δόθηκε ερωτηματολόγιο για να το συμπληρώσουν οι επιχειρηματίες προκειμένου να καταγράψουν τις απόψεις τους για την υφιστάμενη κατάσταση και να διατυπώσουν τις προτάσεις τους για τη βελτίωση του περιβάλλοντος στο οποίο δραστηριοποιούνται.

Η ενεργός συμμετοχή των επιχειρηματιών σε συνδυασμό με την ανάπτυξη σχέσεων διαλόγου και συνεργασίας, αποτελούν τα βασικά συστατικά για να χαραχτούν από κοινού με την τοπική αυτοδιοίκηση, αποδεκτές και από τα δύο μέρη, καθορισμένες ρεαλιστικές πολιτικές. Στόχος η ανάπτυξη των παραγόντων της πραγματικής οικονομίας, με τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και των διαθέσιμων πόρων σε προκαθορισμένο χρονικό ορίζοντα.

Το σύνολο των απόψεων και των προτάσεων που καταγράφηκαν, θα αποτελέσουν αξιόπιστα στοιχεία για τη δημιουργία μιας πρώτης βάσης δεδομένων που θα βοηθήσει στην ταξινόμηση και στη χάραξη των προτεραιοτήτων του προγραμματισμού του Δήμου.

Όλη η δράση σχεδιάσθηκε και υλοποιείται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων.

“Η Επιχειρηματικότητα στο Δήμο Παύλου Μελά”

Ημερίδα και Ανοιχτή Συζήτηση

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

18.00 – 21.00

Υπόγεια Διάβαση Οδού Λαγκαδά

(Πρόσβαση από την πλευρά της Alpha Bank)

Το μουσικό σχήμα του Δημοτικού Ωδείου Σταυρούπολης Δήμου Παύλου Μελά West Side Ensemble θα πλαισιώσει την εκδήλωση με θέματα της jazz μουσικής σκηνής

Clarinet / Alto Sax Φώτης Τερζής

Bass Νίκος Φωτιάδης

Piano Γιώργος Αλεξανδράκης

Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες: 2310 020163 // 6977360144

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/06/Εγγύηση-για-τη-Νεολαία.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/06/Εγγύηση-για-τη-Νεολαία-300x286.jpgpsaxnodouleiaΣεμινάριαΕπιδόματα,Επιχειρηματικότητα
Ημερίδα και Ανοιχτή Συζήτηση με θέμα “Η επιχειρηματικότητα στο Δήμο Παύλου Μελά” συνδιοργανώνουν ο Δήμος Παύλου Μελά και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με την επιστημονική υποστήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο της ενίσχυσης, της ενθάρρυνσης και της προστασίας της επιχειρηματικότητας καθώς και της ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας, που εντάσσονται...

Σχολιάστε