Στα πλαίσια του Εθνικού Προγράμματος Προσυμπτωματικού Ελέγχου για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας- Τεστ ΠΑΠ του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Περιβάλλοντος, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου πραγματοποιεί δωρεάν Τεστ Παπ στον γυναικείο πληθυσμό της περιοχής του Αγίου Βλάσση.

Τεστ ΠΑΠ - Μαθήματα ανώδυνου τοκετού

Τα δωρεάν Τεστ ΠΑΠ πραγματοποιούν οι μαίες του Κέντρου Υγείας Αγίας Βαρβάρας Μαρίνα Κρητσωτάκη και Ερωφίλη Σταματάκη.

Ο χώρος λήψης των Τεστ ΠΑΠ είναι στο Ιατρείο του Αγ. Βλάσση.

Οι ημερομηνίες και ώρες της εξέτασης είναι :

Κάθε Τρίτη από 8 Σεπτεμβρίου έως και 20 Οκτωβρίου και ώρες 9:00 π.μ έως 14:00 μ.μ. Απογευματινά μπορούν να προγραμματιστούν.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτου ηλικίας, ασφάλειας, εθνικότητας που κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή Βασιλειών – Μαραθίτη – Σύλλαμος.

Όσες γυναίκες επιθυμούν να προγραμματίσουν ένα ραντεβού για τεστ Παπανικολάου, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με το Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας στα τηλ. 2894 340107, 2894 340100 ή με το Πρόγραμμα Βοήθεια Στο Σπίτι Φορτέτσας στο τηλ. 2810 322712.

Για το τεστ απαραίτητος είναι ο ΑΜΚΑ.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/09/Τεστ-ΠΑΠ-Μαθήματα-ανώδυνου-τοκετού.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/09/Τεστ-ΠΑΠ-Μαθήματα-ανώδυνου-τοκετού-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔωρεάν Εξετάσεις,Προγράμματα
Στα πλαίσια του Εθνικού Προγράμματος Προσυμπτωματικού Ελέγχου για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας- Τεστ ΠΑΠ του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Περιβάλλοντος, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου πραγματοποιεί δωρεάν Τεστ Παπ στον γυναικείο πληθυσμό της περιοχής του Αγίου Βλάσση. Τα δωρεάν Τεστ ΠΑΠ πραγματοποιούν οι...

Σχολιάστε