Δωρεάν πρόγραμμα ιατρικής ενημέρωσης και πρόληψης για γυναίκες από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ανασφάλιστες, με εισόδημα στα όρια της φτώχειας) ξεκινάει ο Δήμος Πειραιά.

δημοτικά Πολυϊατρεία του Πειραιά

Κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, από τις 12:00 έως τις 17:00, θα λειτουργήσει η νέα υπηρεσία στα Δημοτικά Πολυϊατρεία (Αγχιάλου 104), η οποία περιλαμβάνει: Προγεννητικό έλεγχο, προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο, με στόχο την πρόληψη σοβαρών νοσημάτων, που περιλαμβάνει γυναικολογικό ιστορικό, κλινική εξέταση, τεστ Παπανικολάου, κλινική εξέταση μαστού κ.ά.

Επίσης, παρέχονται ενημερωτικές δράσεις (ομιλίες, έκδοση εντύπων), όπως συμβουλευτική της κύησης, ενημέρωση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού, καθώς και γυναικολογικών προβλημάτων και διάγνωσης άλλων παθήσεων του μαστού στο γυναικείο πληθυσμό.

Summary
Article Name
Δωρεάν υπηρεσίες Υγείας στον Πειραιά
http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/03/δημοτικά-Πολυϊατρεία-του-Πειραιά.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/03/δημοτικά-Πολυϊατρεία-του-Πειραιά-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔωρεάν Εξετάσεις,Δωρεάν Παροχές
Δωρεάν πρόγραμμα ιατρικής ενημέρωσης και πρόληψης για γυναίκες από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ανασφάλιστες, με εισόδημα στα όρια της φτώχειας) ξεκινάει ο Δήμος Πειραιά. Κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, από τις 12:00 έως τις 17:00, θα λειτουργήσει η νέα υπηρεσία στα Δημοτικά Πολυϊατρεία (Αγχιάλου 104), η οποία περιλαμβάνει: Προγεννητικό έλεγχο, προληπτικό...

Σχολιάστε