Το πρόγραμμα «Επίκουρος Κίνηση-Κοινότητες Πάρκινσον» οργάνωσαν και λειτουργούν η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία εθελοντών και ασθενών για την νόσο Πάρκινσον «ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ – κίνηση», στην προσπάθεια τους να ενημερώσουν, να ευαισθητοποιήσουν και να προωθήσουν μια όσο γίνεται πιο ολοκληρωμένη διαχείριση της.

παρκινσον

ο Δήμος Ηλιούπολης  ενημερώνει για την δημιουργεία της κοινότητας Πάρκινσον με σκοπό την διενέργεια δωρεάν δράσεων για την αντιμετώπιση της νόσου. Πιο συγκεκριμένα προγραμματίστηκαν & λειτουργούν :

  • Εξέταση αξιολόγησης από εξειδικευμένη ομάδα επιστημόνων.
  • Ομαδικά προγράμματα φυσικοθεραπείας ατόμων με νόσο Πάρκινσον
  • Λειτουργία Ομάδων ψυχολογικής υποστήριξης για τους φροντιστές των ασθενών
  • Μηνιαίες συναντήσεις μελών της ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ κίνηση – Ηλιούπολης με στόχο την ενημέρωση και την κοινωνικοποίηση.
  • Ιατρικές Εξέτασεις από Νευρολόγο

Ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Νόσος Πάρκινσον.

Από τη θεωρία στη πράξη» σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί. Η Πάρκινσον είναι μια νόσος που χρειάζεται πολύπλευρη αντιμετώπιση με πολλαπλές ανάγκες θεραπείας, φροντίδας και υποστήριξης.

Η ομάδα, η κοινότητα είναι πηγή γνώσης και δύναμης. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου. Οι ασθενείς, οι φροντιστές των ασθενών και όσοι δημότες επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 2102224466, καθημερινά, ώρες 10.00 – 18.00 ή στείλε email στο epikouros.kinisi@outlook.com (αναφέρατε Δήμο και στοιχεία επικοινωνίας).

Για γενικές πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 2109970010, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Χρήστος Γιαννάκης.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/παρκινσον.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/παρκινσον-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔωρεάν Εξετάσεις,Δωρεάν Παροχές,Προγράμματα
Το πρόγραμμα «Επίκουρος Κίνηση-Κοινότητες Πάρκινσον» οργάνωσαν και λειτουργούν η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία εθελοντών και ασθενών για την νόσο Πάρκινσον «ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ – κίνηση», στην προσπάθεια τους να ενημερώσουν, να ευαισθητοποιήσουν και να προωθήσουν μια όσο γίνεται πιο ολοκληρωμένη διαχείριση της. ο Δήμος Ηλιούπολης ...

Σχολιάστε