Δύο προγράμματα συμμετοχής νέων από τα Τρίκαλα σε δράσεις του ERASMUS+, γνωστοποιεί ο Δήμος της περιοχής. Πρόκειται για προγράμματα που υλοποιεί η αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα E.N.O GREECE (ENVIRONMENT ONLINE GREECE) και αφορούν στην κινητικότητα νέων ανθρώπων εντός της ΕΕ. Τα προγράμματα αφορούν σε 7 συνολικά άτομα από τον Δήμο Τρικκαίων, ηλικίας άνω των 18 ετών, για να μεταβούν, είτε στην Κραϊόβα της Ρουμανίας, είτε στο Κρίσκο της Σλοβενίας.

Erasmus-

Το πρώτο πρόγραμμα αφορά στον εθελοντισμό και προσκαλούνται 2 άτομα, ηλικίας 18 και άνω, να ταξιδέψουν από τις 18 έως τις 24 Αυγούστου 2015, στην Craiova της Ρουμανίας , στα πλαίσια της Βασικής Δράσης 1- Mobility of Youth Workers, με τίτλο “ Ready!Start!Go on EVS Challenge”.

Η κύρια ιδέα του προγράμματος είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων , γνώσεων και συμπεριφορών με έμφαση στις διαδικασίες μάθησης, σε θέματα εθελοντισμού

Η διαμονή και η διατροφή είναι πλήρως καλυμμένα! Τα εισιτήρια προπληρώνονται από τους συμμετέχοντες και υπάρχει επιστροφή έως 180 ευρώ. Το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ.

Το δεύτερο πρόγραμμα αφορά σε 6 άτομα, ηλικίας 18 και άνω, να ταξιδέψουν από τις 1 έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2015, στο Krško της Σλοβενίας, στα πλαίσια της Βασικής Δράσης 1- Mobility of Youth Workers, με τίτλο “ Green Opportunities”.

Το πρόγραμμα αφορά σε ζητήματα κοινωνικής οικονομίας και «πράσινων» ευκαιριών, καθώς και εξέτασης εναλλακτικών τρόπων για ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών.
Η διαμονή και η διατροφή είναι πλήρως καλυμμένα! Τα εισιτήρια προπληρώνονται από τους συμμετέχοντες και υπάρχει επιστροφή έως 170 ευρώ. Το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/08/Erasmus-.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/08/Erasmus--300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔωρεάν Παροχές,Προγράμματα
Δύο προγράμματα συμμετοχής νέων από τα Τρίκαλα σε δράσεις του ERASMUS+, γνωστοποιεί ο Δήμος της περιοχής. Πρόκειται για προγράμματα που υλοποιεί η αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα E.N.O GREECE (ENVIRONMENT ONLINE GREECE) και αφορούν στην κινητικότητα νέων ανθρώπων εντός της ΕΕ. Τα προγράμματα αφορούν σε 7 συνολικά άτομα από...

Σχολιάστε