Την βασική ανάγκη να υπάρχει αντιστοίχιση των διαφόρων προγραμμάτων που υλοποιεί ο ΟΑΕΔ, με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας και της οικονομίας, έρχεται να καλύψει ο νέος μηχανισμός του οργανισμού, ο οποίος θα μετρά τον βαθμό ικανοποίησης των επιχειρήσεων και των εργοδοτών από τις υπηρεσίες που παρέχει.

oaed

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναυτεμπορικής, για την επίτευξη αυτού του σκοπού θα δημιουργηθεί και ειδική μονάδα η οποία θα μετρά τον βαθμό ικανοποίησης των υπηρεσιών που προσφέρει ο οργανισμός στις μεγάλες επιχειρήσεις.

Οι αλλαγές αυτές υλοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος για τον «Επαναπροσδιορισμό του Επιχειρησιακού Μοντέλου του ΟΑΕΔ» και ειδικότερα, του ενταγμένου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013» έργου «Αναβάθμισης Υπηρεσιών, Εργαλείων και Διαδικασιών Συμπράξεων».

Το έργο που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Ελληνικό Δημόσιο εκτιμάται ότι με την ολοκλήρωσή του, εντός των επόμενων μηνών, θα αλλάξει καταλυτικά τον τρόπο λειτουργίας του Οργανισμού.
Το σύνολο των αλλαγών που έχουν δρομολογηθεί και υλοποιούνται στον ΟΑΕΔ και στις οποίες οικοδομείται η νέα σχέση του Οργανισμού με τις επιχειρήσεις-εργοδότες παρουσιάστηκαν σε δύο ημερίδες που οργανώθηκαν στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα -στις 10/11 και στις 13/11- με θέμα «Ο ΟΑΕΔ προσεγγίζει τις επιχειρήσεις» στο πλαίσιο του παραπάνω προγράμματος και με την συμμετοχή εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου καθώς και της ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας και του ΟΑΕΔ.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/oaed05.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/oaed05-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔημόσιο,Επιχειρηματικότητα,ΟΑΕΔ
Την βασική ανάγκη να υπάρχει αντιστοίχιση των διαφόρων προγραμμάτων που υλοποιεί ο ΟΑΕΔ, με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας και της οικονομίας, έρχεται να καλύψει ο νέος μηχανισμός του οργανισμού, ο οποίος θα μετρά τον βαθμό ικανοποίησης των επιχειρήσεων και των εργοδοτών από τις υπηρεσίες που παρέχει. Σύμφωνα με...

Σχολιάστε