Συνεχίζει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην παραγωγική και κοινωνική ανασυγκρότηση της χώρας η Εθνική Τράπεζα, χρηματοδοτώντας βιώσιμες επιχειρήσεις που δίνουν έμφαση στην εξωστρέφεια και την καινοτομία, με στόχο την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

αγροτες

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αναγνωρίζοντας τη δυναμική και τα περιθώρια ανάπτυξης του αγροτικού τομέα ως βασικού πυλώνα του πρωτογενούς τομέα της οικονομίας μας, η Εθνική Τράπεζα έχει διαμορφώσει ειδικό πρόγραμμα χρηματοδότησης για τη στήριξη και τον εκσυγχρονισμό του παραγωγικού-συναλλακτικού κυκλώματος της Συμβολαιακής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας. Το πρόγραμμα αυτό, στο οποίο έχουν ενταχθεί περισσότεροι από 1.000 παραγωγοί, υλοποιείται σε συνεργασία με πελάτες της, μεγάλες εμπορικές και μεταποιητικές επιχειρήσεις με εξαγωγικό προσανατολισμό, και αφορά στη δυνατότητα χρηματοδότησης των παραγωγών-προμηθευτών τους για την κάλυψη του κόστους παραγωγής των προϊόντων τους εντός της καλλιεργητικής / παραγωγικής περιόδου.

Τα οφέλη του προγράμματος για τους παραγωγούς είναι ιδιαίτερα σημαντικά, καθώς μέσω αυτού εξασφαλίζεται η απαιτούμενη ρευστότητα εντός της παραγωγικής περιόδου και μειώνεται το κόστος παραγωγής, μέσω χρηματοδότησης που παρέχεται, με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/ergasiaka27.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/ergasiaka27-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΑγροτικά,Ειδική ενίσχυση,Επιδότηση,Επιχειρηματικότητα
Συνεχίζει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην παραγωγική και κοινωνική ανασυγκρότηση της χώρας η Εθνική Τράπεζα, χρηματοδοτώντας βιώσιμες επιχειρήσεις που δίνουν έμφαση στην εξωστρέφεια και την καινοτομία, με στόχο την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αναγνωρίζοντας τη δυναμική και τα περιθώρια...

Σχολιάστε