Την στήριξη 557 απολυμένων από τα σούπερ μάρκετ Λάρισα ΑΒΕΕ, αλλά και 543 νέων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, οι οποίοι βρίσκονται εκτός απασχόλησης, εκπαίδευσης και κατάρτισης, επιδιώκει το υπουργείο Εργασίας.

απολυμένων

Για το λόγο αυτό υπέβαλλε στις 28 Αυγούστου επίσημη αίτηση για χρηματοδοτική συνεισφορά από πόρους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση (ΕΤΠ). Ειδικά για τους νέους εκτός εργασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, τονίζεται ότι πρέπει να είναι ηλικίας 15 – 29 ετών, να είναι οικονομικά μη ενεργοί ή άνεργοι ή μακροχρόνια άνεργοι, είτε είναι εγγεγραμμένοι ότι αναζητούν εργασία, είτε όχι.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα, συνολικού προϋπολογισμού 10,8 εκατομμυρίων ευρώ, συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 60% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση (ΕΤΠ) περιόδου 2014-2020 και κατά 40% από εθνικούς πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/09/απολυμένων.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/09/απολυμένων-300x263.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΆνεργοι,Ειδική ενίσχυση,Εκπαίδευση ανέργων
Την στήριξη 557 απολυμένων από τα σούπερ μάρκετ Λάρισα ΑΒΕΕ, αλλά και 543 νέων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, οι οποίοι βρίσκονται εκτός απασχόλησης, εκπαίδευσης και κατάρτισης, επιδιώκει το υπουργείο Εργασίας. Για το λόγο αυτό υπέβαλλε στις 28 Αυγούστου επίσημη αίτηση για χρηματοδοτική συνεισφορά από πόρους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση...

Σχολιάστε