Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού διοργανώνει αύριο, στις 12:00, η Παιδαγωγική Σχολή του ΑΠΘ στο 10ο όροφο του Πύργου της Παιδαγωγικής.

καρκίνου του μαστού

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που έχει τίτλο “H πρόληψη σώζει ζωές: Έλα… Άκουσε… Πρόλαβε” η χειρουργός, ειδική παθήσεων μαστού και πρόεδρος της οργάνωσης “ΕΛΠΙΔΕΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ” της οικογένεια ΑΧΕΠΑΝΣ, Γιώτα Σασοπούλου, θα ενημερώσει το κοινό και θα επιδείξει τρόπους αυτοεξέτασης, με σκοπό την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Παράλληλα, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για το σχεδιασμό συμβόλου ενημερωτικής καμπάνιας 2015, με θέμα “ο καρκίνος δεν είναι ανίκητος”, στον οποίο συμμετείχαν φοιτήτριες της Παιδαγωγικής Σχολής.

“Ας προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε τα στατιστικά στοιχεία που μας δείχνουν ότι ένα εξαιρετικά μικρό ποσοστό των Ελληνίδων, σε σύγκριση με το τι συμβαίνει σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη, μέσα από τον προληπτικό έλεγχο μαθαίνει έγκαιρα και επωφελείται από το πρώιμο στάδιο της ασθένειας έτσι ώστε στη συνέχεια να την αντιμετωπίσει με επιτυχία” επισημαίνουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/10/καρκίνου-του-μαστού.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/10/καρκίνου-του-μαστού-300x279.jpgpsaxnodouleiaΣεμινάριαΔήμοι,Δωρεάν Εξετάσεις
Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού διοργανώνει αύριο, στις 12:00, η Παιδαγωγική Σχολή του ΑΠΘ στο 10ο όροφο του Πύργου της Παιδαγωγικής. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που έχει τίτλο 'H πρόληψη σώζει ζωές: Έλα... Άκουσε... Πρόλαβε' η χειρουργός, ειδική παθήσεων μαστού και πρόεδρος της οργάνωσης 'ΕΛΠΙΔΕΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ'...

Σχολιάστε