Η βρετανική Μη Κυβερνητική Οργάνωση Save the Children UK αναζητά προσωπικό υψηλών προσόντων για την κάλυψη των αναγκών της τόσο στην έδρα της στο Λονδίνο όσο και σε διεθνείς αποστολές της.

Save the Children UK

Η ΜΚΟ, η οποία δραστηριοποιείται σε πάνω από 120 χώρες παγκοσμίως, στοχεύει στην τήρηση των δικαιωμάτων των παιδιών και στην πραγμάτωση των δυνατοτήτων τους.

Οσο για την αποστολή αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους υποψηφίους έχει ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστεί με καταληκτικές ημερομηνίες τις 16, 20, 22, 28 και 30 Σεπτεμβρίου. Στη βρετανική πρωτεύουσα ζητούνται ενδιαφερόμενοι των έξης ειδικοτήτων: Administration Assistant, Head of Humanitarian Capacity Building, Humanitarian Cash and Markets Adviser, Retail Operations & Communications Manager, Recruitment Coordinator και Child Health (Immunisation) Adviser. Αντιστοίχως, οι θέσεις για τις οποίες οι επιτυχόντες θα πρέπει να διαθέτουν τη δυνατότητα και την επιθυμία να ταξιδεύουν ανά τον κόσμο αφορούν Emergency Response Personnel-Cash Transfer Operations Manager, αλλά και Emergency Response Personnel-Senior Logistics Manager. Αναλυτικές πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της ΜΚΟ, https://jobs.savethechildren.org.uk/home/.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/09/Save-the-Children-UK.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/09/Save-the-Children-UK-300x300.jpgpsaxnodouleiaΘέσεις ΕξωτερικούΑγορά Εργασίας,Θέσεις Εργασίας,Προσλήψεις
Η βρετανική Μη Κυβερνητική Οργάνωση Save the Children UK αναζητά προσωπικό υψηλών προσόντων για την κάλυψη των αναγκών της τόσο στην έδρα της στο Λονδίνο όσο και σε διεθνείς αποστολές της. Η ΜΚΟ, η οποία δραστηριοποιείται σε πάνω από 120 χώρες παγκοσμίως, στοχεύει στην τήρηση των δικαιωμάτων των παιδιών και...

Σχολιάστε