Η BLU GLOBAL είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τοποθέτησης προσωπικού στην Ευρώπη που συνεργάζεται με κορυφαίους εργοδότες στην Αγγλία. Αναζητούμε για λογαριασμό πελάτη μας, υποψήφιους για άμεση στελέχωση της παρακάτω θέσης: Εξωτερικοί Φροντιστές Περίθαλψης Ενηλίκων για εργασία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

theseis-ekswterikou

Περιγραφή θέσης: παροχή φροντίδας και υποστήριξης σε ηλικιωμένους ή άτομα με αναπηρία.

Ο – Η υποψήφιος -α θα πρέπει να παρέχει βοήθεια σε όλες τις πτυχές της καθημερινής ζωής των ατόμων, όπως η καθαριότητα, η προσωπική φροντίδα, η προετοιμασία του φαγητού και η υπενθύμιση της φαρμακευτικής αγωγής.

Τα καθήκοντά σας μπορεί να περιλαμβάνουν: ακριβής παρακολούθηση προγράμματος περίθαλψης, προσωπική φροντίδα, βασικά καθήκοντα του νοικοκυριού, βοήθεια των ατόμων και προετοιμασία των γευμάτων τους, παροχή φροντίδας υψηλού επιπέδου.

Η εταιρεία σας παρέχει: ανταγωνιστικές αποδοχές, μεταφορικό μέσο, ευέλικτο πρόγραμμα εργασίας, εκπαίδευση. Προφίλ υποψηφίου: επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη η προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση, καλό επίπεδο συνεννόησης στην Αγγλική γλώσσα, άδεια οδήγησης αυτοκινήτου.

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε άμεσα το βιογραφικό σας σημείωμα στα Αγγλικά στην διεύθυνση Cvgreece@blu-global.com.

Ολες οι αιτήσεις θεωρούνται αυστηρά εμπιστευτικές. Η Blu Global δεν χρεώνει κανενός είδους προμήθεια στους υποψήφιους. «Completely Bespoke, Truly Global»

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/03/theseis-ekswterikou.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/03/theseis-ekswterikou-300x300.jpgpsaxnodouleiaΘέσεις ΕξωτερικούΘέσεις Εργασίας,Προσλήψεις
Η BLU GLOBAL είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τοποθέτησης προσωπικού στην Ευρώπη που συνεργάζεται με κορυφαίους εργοδότες στην Αγγλία. Αναζητούμε για λογαριασμό πελάτη μας, υποψήφιους για άμεση στελέχωση της παρακάτω θέσης: Εξωτερικοί Φροντιστές Περίθαλψης Ενηλίκων για εργασία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Περιγραφή θέσης: παροχή φροντίδας και υποστήριξης σε ηλικιωμένους ή...

Σχολιάστε