Πρόσκληση στους ανέργους άνω των 50 ετών, που είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του ΟΑΕΔ, να συμπληρώσουν βιογραφικό σημείωμα, ή όσοι ήδη διαθέτουν να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία του, απευθύνει ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, εν όψει της επικείμενης έκδοσης του νέου προγράμματος για ανέργους πλησίον της σύνταξης.

oaed

Οι άνεργοι μπορούν να επικαιροποιήσουν το βιογραφικό τους με τους εξής τρόπους:

• Μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού (www.oaed.gr) – Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες – Είσοδος πιστοποιημένου χρήστη- Βιογραφικό Σημείωμα (προηγείται η λήψη κλειδαρίθμου από το ΚΠΑ της περιοχής τους).

• Με επίσκεψη στους εργασιακούς συμβούλους του ΚΠΑ στο οποίο ανήκουν, με τη βοήθεια των οποίων θα συμπληρώσουν τα στοιχεία του βιογραφικού τους σημειώματος.

Oι παραπάνω ενέργειες είναι αναγκαίες καθώς ο ΟΑΕΔ εγκαινιάζει τη χρήση των Ηλεκτρονικών του Υπηρεσιών, προκειμένου να προσδιορίσει τους ωφελούμενους του προγράμματος «Επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων ηλικίας άνω των 50 ετών», του οποίου επίκειται άμεσα η δημοσίευση της πρόσκλησης.

Στο πλαίσιο του παραπάνω προγράμματος, για πρώτη φορά, οι επιχειρήσεις – εργοδότες θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής υποψηφίων, είτε μέσω των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών (πρόσβαση με τη χρήση κλειδάριθμου σε στοιχεία του βιογραφικού των ανέργων που αφορούν την ειδικότητα και τα προσόντα της θέσης εργασίας) είτε μέσω των εργασιακών συμβούλων στα ΚΠΑ.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/oaed05.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/oaed05-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΆνεργοι,ΟΑΕΔ
Πρόσκληση στους ανέργους άνω των 50 ετών, που είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του ΟΑΕΔ, να συμπληρώσουν βιογραφικό σημείωμα, ή όσοι ήδη διαθέτουν να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία του, απευθύνει ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, εν όψει της επικείμενης έκδοσης του νέου προγράμματος για ανέργους πλησίον της σύνταξης. Οι άνεργοι μπορούν να...

Σχολιάστε