Σύμφωνα με τη νέα διοικητή του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη, η συγκεκριμένη προκήρυξη θα αφορά σχεδόν 20.000 θέσεις πεντάμηνης απασχόλησης στα υπουργεία, αλλά και σε φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα (πχ ασφαλιστικά ταμεία).

OAED-5

Ταυτόχρονα, ο ΟΑΕΔ έχει θέσει τον στόχο έως τις 22 Ιουνίου να αναρτήσει τους οριστικούς πίνακες της α’ φάσης του προγράμματος για 32.433 θέσεις εργασίας σε δήμους και περιφέρειες.

Όπως δήλωσε νωρίτερα η κα Καραμεσίνη, το επόμενο διάστημα θα είναι έτοιμο να επαναπροκηρυχθεί και το πρόγραμμα επιταγής εισόδου (voucher), που ανεστάλη προ ημερών και αφορούσε 16.220 θέσεις απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα.

Το πρόγραμμα θα αφορά την κάλυψη θέσεων εργασίας σε κλάδους που υπάρχουν οι μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης. Πάράλληλα, η διοικητής του ΟΑΕΔ γνωστοποίησε ότι ετοιμάζεται και νέο πρόγραμμα απασχόλησης για τη δημιουργία έως 8.000 θέσεων εργασίας, οι λεπτομέρειες του οποίου θα ανακοινωθούν το φθινόπωρο.

δείτε εδώ τα [block]1[/block]

δείτε εδώ [block]2[/block]

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/06/OAED-5.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/06/OAED-5-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΚοινωφελούς Εργασίας,ΟΑΕΔ,Προκήρυξη,Προσλήψεις
Σύμφωνα με τη νέα διοικητή του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη, η συγκεκριμένη προκήρυξη θα αφορά σχεδόν 20.000 θέσεις πεντάμηνης απασχόλησης στα υπουργεία, αλλά και σε φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα (πχ ασφαλιστικά ταμεία). Ταυτόχρονα, ο ΟΑΕΔ έχει θέσει τον στόχο έως τις 22 Ιουνίου να αναρτήσει τους οριστικούς πίνακες της α’...

Σχολιάστε