Με νέες 75 προσλήψεις μονίμων τελωνειακών για την ενίσχυση των τελωνειακών αρχών αρμοδιότητας της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) θα προκηρύξει το ΑΣΕΠ το επόμενο διάστημα.

ΓΓΔΕ

Το Υπουργείο Οικονομικών προχωρά το επόμενο διάστημα με νέα προκήρυξη που θα εκδοθεί απο το ΑΣΕΠ σε εξήντα προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων, του κλάδου Τελωνειακών, κατηγορίας ΠΕ, στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών καθώς και στην πρόσληψη δεκαπέντε μόνιμων υπαλλήλων, του κλάδου Τελωνειακών, κατηγορίας ΔΕ.

Τα παραπάνω προκύπτουν από σχετική υπουργική απόφαση της αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας κ. Φωτίου που καθορίζει τις προσλήψεις που θα γίνουν για την παραπάνω προκήρυξη από τις λίστες των «προστατευομένων» του ΟΑΕΔ.

Σύμφωνα με την απόφαση καθορίζεται ο συνολικός αριθμό των θέσεων εργασίας στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών, που πρόκειται να πληρωθούν από άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του Ν. 2643/1998, σε τέσσερα (4).

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/03/ΓΓΔΕ.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/03/ΓΓΔΕ-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔημόσιο,Μόνιμης απασχόλησης,Προσλήψεις
Με νέες 75 προσλήψεις μονίμων τελωνειακών για την ενίσχυση των τελωνειακών αρχών αρμοδιότητας της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) θα προκηρύξει το ΑΣΕΠ το επόμενο διάστημα. Το Υπουργείο Οικονομικών προχωρά το επόμενο διάστημα με νέα προκήρυξη που θα εκδοθεί απο το ΑΣΕΠ σε εξήντα προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων, του κλάδου Τελωνειακών,...
Summary
Article Name
Ερχεται νέα προκήρυξη στην ΓΓΔΕ

Σχολιάστε