Ο Ελληνο-Ευρασιατικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2014 με έγκριση του Καταστατικού του από τις αρμόδιες αρχές, και ήδη έχει προχωρήσει σε επαφές και έναρξη συνεργασίας με την Ευρασιατική Οικονομική Επιτροπή (Eurasian Economic Commission – EEC), το εκτελεστικό όργανο της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης.

Η Ευρασιατική Οικονομική Ένωση απέκτησε καθεστώς Διεθνούς Οργανισμού την 1η Ιανουαρίου 2015. Συμμετέχουν σ’ αυτήν το Καζακστάν, η Λευκορωσία, η Ρωσική Ομοσπονδία, η Αρμενία, και η Κιργισία. Σκοπός της είναι η δημιουργία μιας κοινής αγοράς για την ελεύθερη διακίνηση αγαθών και υπηρεσιών σε μια αγορά άνω των 176 εκ. κατοίκων, αλλά και η ανάπτυξη συνεργασίας με πολλές συνδεδεμένες χώρες.

Σκοποί του Ελληνο-Ευρασιατικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου είναι η ανάπτυξη, η προβολή και η προώθηση των εμπορικών, και επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ της Ελλάδας και των κρατών που συμμετέχουν στην Ευρασιατική Οικονομική Ένωση, καθώς και η δημιουργία και η ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων μεταξύ εμπορικών επιχειρήσεων ή φυσικών προσώπων της Ελλάδος και των κρατών που συμμετέχουν στην Ευρασιατική Ένωση, μέσω της παροχής πληροφοριών για τις αγορές και την οικονομία της Ελλάδας και της Ευρασιατικής Ένωσης, ειδικών γνωμοδοτήσεων, μελετών και ερευνών αγοράς.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/επιδοτούμενα-σεμινάρια.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/επιδοτούμενα-σεμινάρια-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΕπιχειρηματικότητα,Προγράμματα
Ο Ελληνο-Ευρασιατικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2014 με έγκριση του Καταστατικού του από τις αρμόδιες αρχές, και ήδη έχει προχωρήσει σε επαφές και έναρξη συνεργασίας με την Ευρασιατική Οικονομική Επιτροπή (Eurasian Economic Commission - EEC), το εκτελεστικό όργανο της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης. Η Ευρασιατική Οικονομική Ένωση απέκτησε καθεστώς...

Σχολιάστε