Μετά την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων για την Κοινωφελή Εργασία του ΟΑΕΔ ακολουθεί η διαδικασία των ενστάσεων για όσους διαφωνούν με τα μόρια που τους έχουν προσμετρηθεί αλλά και για όσους έχουν εντοπίσει λάθη στα στοιχεία τους που τους αποκλείουν απο τους επιτυχόντες. Οι ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά στο oaed.gr εως την Παρασκευή 5/6 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

oaed

Οι ενστάσεις υποβάλλονται με ηλεκτρονικό τρόπο, ενώ τυχόν απαραίτητα δικαιολογητικά μπορούν να κατατεθούν έως την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 και ώρα 15.00.

Ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης των ωφελούμενων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων θα καταρτιστούν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής και εξέτασης των ενστάσεων το αργότερο μέχρι τις 22 Ιουνίου και ακολούθως θα ανακοινωθούν.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/oaed05.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/oaed05-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΘέσεις Εργασίας,Κοινωφελούς Εργασίας,ΟΑΕΔ,Προγράμματα
Μετά την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων για την Κοινωφελή Εργασία του ΟΑΕΔ ακολουθεί η διαδικασία των ενστάσεων για όσους διαφωνούν με τα μόρια που τους έχουν προσμετρηθεί αλλά και για όσους έχουν εντοπίσει λάθη στα στοιχεία τους που τους αποκλείουν απο τους επιτυχόντες. Οι ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά...

Σχολιάστε