Η εταιρεία Honeywell International Inc. ζητά μηχανικούς και επιστήμονες

stelexoi-plhroforikhs

Δεκάδες θέσεις εργασίας παγκοσμίως προσφέρει η πολυεθνική αμερικανική εταιρεία Honeywell International Inc., η οποία επενδύει και κατασκευάζει τεχνολογικά προϊόντα και λύσεις ώστε να αντιμετωπιστούν οι πλέον απαιτητικές προκλήσεις των επιχειρήσεων στους τομείς της επιστήμης της τεχνολογίας και των κοινωνικών μεταβολών.

Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 130.000 εργαζομένους παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων πάνω από 22.000 μηχανικούς και επιστήμονες. Η εταιρεία αναζητά το κατάλληλο προσωπικό για τις εγκαταστάσεις τόσο στις ΗΠΑ, την Ινδία, την Κίνα, όσο και στην Ευρώπη. Σήμερα το «Εθνος-Εργασία» παρουσιάζει κάποιες από τις «ανοικτές» θέσεις στην Τσεχία, τη Γερμανία και τη Ρουμανία.

Θέση: Test Engineer II – Appl
Περιοχή: Brno, Τσεχία
Προσόντα: Μεταπτυχιακός τίτλος στον κλάδο του ΙΤ, εμπειρία σε δοκιμές προϊόντων και λύσεων λογισμικού και στη συγγραφή τεκμηρίωσης δοκιμών και διαδικασιών δοκιμών, εμπειρία στον καθορισμό και την εκτέλεση test cases, στη διαχείριση των δραστηριοτήτων δοκιμής και στον εντοπισμό ελαττωμάτων, εμπειρία στα προγράμματα Quality Center, Test Director, MKS, Jira, Fogbugz και TestTrack, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και δυνατότητα χρήσης της σε καθημερινή βάση.
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων στην ιστοσελίδα http://www.careersathoneywell.com/en/jobsearch/jobdescription.aspx? anguageid=1&jobid=00270837.

Θέση: Mobility Enterprise Service Engineer
Περιοχή: Τσεχία
Προσόντα: Μεταπτυχιακός τίτλος στον κλάδο του IT ή ισοδύναμες πιστοποιήσεις, εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών ανάλυσης σε εταιρικό επίπεδο, εμπειρία σε υπηρεσίες κινητικότητας, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, δυνατότητα ταξιδίων και εργασίας σε διαφορετικές περιοχές και χρονικές ζώνες.
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων στην ιστοσελίδα http://www.careers-athoneywell.com/en/jobsearch/jobdescription.aspx?languageid=1&jobid=00280222.

Θέση: Service and Support Engineer (διοικητικές υπηρεσίες)
Περιοχή: Εσεν, Γερμανία
Προσόντα: Πτυχίο πανεπιστημίου ή δίπλωμα Μηχανικού και Μηχανικού Τεχνολογίας Αυτοματισμού, εμπειρία στη μηχανοτρονική ή άλλο συναφές αντικείμενο, γνώσεις στην τεχνολογία συγκοινωνιών και δικτύων, γνώσεις των προγραμμάτων SAP, Siebel και Microsoft Office, καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας σε γραπτό και προφορικό επίπεδο.
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών στην ιστοσελίδα http://www.careersathoneywell.com/en/jobsearch/jobdescription.aspx?languageid=3&jobid=00281758.

Θέση: Service and Support Engineer (ενδοεταιρικά καθήκοντα)
Περιοχή: Εσεν, Γερμανία
Προσόντα: Πτυχίο πανεπιστημίου Μηχανολογίας με ειδίκευση στην τεχνολογία αυτοματισμών, εμπειρία στη μηχανοτρονική ή άλλο συναφές αντικείμενο, γνώσεις στην τεχνολογία συγκοινωνιών και δικτύων, άριστη γνώση της γερμανικής γλώσσας, δυνατότητα ταξιδίων εντός και εκτός χώρας.
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών στην ιστοσελίδα http://www.careersathoneywell.com/en/jobsearch/jobdescription.aspx?languageid=1&jobid=00281758.

Θέση: Software Contract Renewal Admin
Περιοχή: Βουκουρέστι, Ρουμανία
Προσόντα: Μεταπτυχιακός τίτλος στην υποστήριξη πελατών και προϊόντων, προϋπηρεσία διάρκειας τουλάχιστον πέντε ετών στην εξυπηρέτηση πελατών ή στις εσωτερικές πωλήσεις επιχειρήσεων τεχνολογίας, εμπειρία στη διαχείριση και πωλήσεις συμβολαίων υποστήριξης software ή hardware, εμπειρία στα συστήματα εισαγωγής παραγγελιών και διαχείρισης βάσεων δεδομένων, άριστη γνώση των προγραμμάτων MS Office και, κυρίως, του Excel, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών στην ιστοσελίδα http://www.careersathoneywell.com/en/jobsearch/jobdescription.aspx?languageid=1&jobid=00282136.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις, τα καθήκοντα που θα κληθούν να αναλάβουν, αλλά και τα προσόντα που πρέπει να τους διακρίνουν μπορούν να αναζητούν οι ενδιαφερόμενοι στην επίσημη ιστοσελίδα της Honeywell, http://www.careersathoneywell.com/en/home

ethnos.gr

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/stelexoi-plhroforikhs.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/stelexoi-plhroforikhs-300x300.jpgpsaxnodouleiaΘέσεις ΕξωτερικούΘέσεις Εργασίας,Προσλήψεις
Η εταιρεία Honeywell International Inc. ζητά μηχανικούς και επιστήμονες Δεκάδες θέσεις εργασίας παγκοσμίως προσφέρει η πολυεθνική αμερικανική εταιρεία Honeywell International Inc., η οποία επενδύει και κατασκευάζει τεχνολογικά προϊόντα και λύσεις ώστε να αντιμετωπιστούν οι πλέον απαιτητικές προκλήσεις των επιχειρήσεων στους τομείς της επιστήμης της τεχνολογίας και των κοινωνικών μεταβολών. Η εταιρεία...

Σχολιάστε