Η Crewlink το επίσημο κέντρο εκπαίδευσης και διαλογής προσωπικού της Ryanair θα έρθει και στην Ελλάδα για να πραγματοποιήσει συνεντεύξεις στην Αθήνα, στις 6 Οκτωβρίου και στη Θεσσαλονικη στις 5 Οκτωβρίου.

ryanair

Οσοι ενδιαφέρονται να προσέλθουν στις μέρες καριέρας της Ryanair θα πρέπει να γνωρίζουν ότι προκειμένου ένας υποψήφιος να είναι επιλέξιμος για μια θέση στο πλήρωμα καμπίνας της Ryanair θα πρέπει να έχει ύψος άνω του 1,57 μ., καλή όραση, κολυμβητική ικανότητα και γνώση αγγλικών.

Απορρίπτονται όσοι έχουν τατουάζ σε εμφανές μέρος του σώματός τους. Το dress code προβλέπει υφασμάτινο παντελόνι για τους άνδρες, φούστα ως το γόνατο για τις γυναίκες και κοντομάνικο πουκάμισο ή μπλούζα. Σε κάθε περίπτωση δεν επιτρέπεται οι υποψήφιοι να είναι ντυμένοι με τζιν.

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν διαβατήριο σε ισχύ.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/04/ryanair.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/04/ryanair-300x300.jpgpsaxnodouleiaΙδιωτικός τομέαςΑγορά Εργασίας,Προσλήψεις
Η Crewlink το επίσημο κέντρο εκπαίδευσης και διαλογής προσωπικού της Ryanair θα έρθει και στην Ελλάδα για να πραγματοποιήσει συνεντεύξεις στην Αθήνα, στις 6 Οκτωβρίου και στη Θεσσαλονικη στις 5 Οκτωβρίου. Οσοι ενδιαφέρονται να προσέλθουν στις μέρες καριέρας της Ryanair θα πρέπει να γνωρίζουν ότι προκειμένου ένας υποψήφιος να είναι...

Σχολιάστε