Το Careers in White ανακοινώνει την έναρξη του 12ου κύκλου Ιατρικών Ημερών Καριέρας στην Ευρώπη. Οι μεγαλύτεροι εργοδότες του κλάδου θα παρευρεθούν σε 8 Ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ 1 Μαρτίου και 24 Μαΐου 2015.

καριερα στο εξωτερικο

Στην Ελλάδα οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στην:

Αθήνα, 23 Μαΐου, ώρες 10:00 – 16:00, στο Electra Palace Hotel (Ν. Νικοδήμου 18-20, Πλάκα)
Θεσσαλονίκη, 24 Μαΐου, ώρες 10:00 – 16:00, στο Electra Palace Hotel (Πλ. Αριστοτέλους).

Το Careers in White είναι μια ιδέα που χτίστηκε από μια ομάδα νέων επιχειρηματιών από το 2008. Η 12η σειρά εκδηλώσεων φέτος φέρνει, εκτός από τους κορυφαίους εργοδότες στον κλάδο, νέους εργοδότες που αναζητούν ειδικευόμενους και ειδικούς γιατρούς, νοσηλευτές, οδοντιάτρους, φυσιοθεραπευτές, φοιτητές, φαρμακοποιούς, ερευνητές και μαίες.

Νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές θα παρευρεθούν στην εκδήλωση για να έρθουν σε επαφή με τους υποψήφιους και να τους παρέχουν αναλυτικές πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το αντικείμενο των θέσεων εργασίας.

“Προσπαθούμε πάντα να ταιριάξουμε τις προτιμήσεις των υποψηφίων και των συνεργατών μας. Γι αυτή τη σεζόν υποσχόμαστε πολύ μεγαλύτερη επιτυχία. Μαζί με τους εργοδότες και τους μόνιμους συνεργάτες μας, θα φέρουμε περισσότερες ευκαιρίες πρόσληψης για τους υποψηφίους, προσφέροντας τις θέσεις και τις συνθήκες εργασίας που αναζητούν.” λέει η Corina Pop, Υπεύθυνη πωλήσεων του Careers in White International.

Στις προηγούμενες εκδηλώσεις, οι υποψήφιοι έδειξαν προτίμηση σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία και η Γερμανία, ενώ οι υψηλότερες παροχές προσφέρονται στις Βόρειες χώρες, όπως η Σουηδία, η Νορβηγία και η Δανία. Εκτός από την προσφορά ελκυστικών μισθών, που ξεκινούν από 2200 ευρώ για νοσηλευτές και ειδικευόμενους γιατρούς και από 4000 ευρώ για ειδικούς, οι εργοδότες παρέχουν επίσης μαθήματα γλώσσας και επαγγελματική καθοδήγηση.

“Οι εκδηλώσεις μας λαμβάνουν συνεχώς την εκτίμηση και την υποστήριξη αυτών που ενδιαφέρονται να χτίσουν την καριέρα τους στον Ιατρικό τομέα. Επίσης, οι εργοδότες μένουν πολύ ευχαριστημένοι με τα επαγγελματικά προσόντα των υποψηφίων, που μέσω των εκδηλώσεών μας καταφέρνουν να υπογράψουν μόνιμα συμβόλαια ή συμβάσεις πρόσληψης.” – λέει ο Bogdan Covaliu, Γενικός Διευθυντής του Careers in White International.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στη Ρουμανία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Κροατία, την Ουγγαρία, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα. Ο κύκλος θα κλείσει με τη διαδικτυακή εκδήλωση, Careers in White Virtual Fair, που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 Ιουνίου έως της 15 Ιουλίου, στη διαδικτυακή πλατφόρμα της σελίδας του Careers in White.

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι εντελώς δωρεάν και καλό είναι οι υποψήφιοι να έχουν μαζί το βιογραφικό τους.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/doctor-1024x722.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/doctor-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΘέσεις Εργασίας,Προσλήψεις
Το Careers in White ανακοινώνει την έναρξη του 12ου κύκλου Ιατρικών Ημερών Καριέρας στην Ευρώπη. Οι μεγαλύτεροι εργοδότες του κλάδου θα παρευρεθούν σε 8 Ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ 1 Μαρτίου και 24 Μαΐου 2015. Στην Ελλάδα οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στην: Αθήνα, 23 Μαΐου, ώρες 10:00 – 16:00, στο Electra Palace...

Σχολιάστε