Η RE/MAX Ελλάς είναι σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο κτηματομεσιτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, με πάνω από 450 Συνεργάτες σε όλη τη χώρα και με τις περισσότερες πράξεις ακινήτων στον κλάδο.

remax

Σήμερα, οι Συνεργάτες RE/MAX κερδίζουν τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο στην αγορά, με προμήθεια που φτάνει το 80%. Παράλληλα απολαμβάνουν την ελευθερία που προσφέρει μια ανεξάρτητη επιχείρηση αλλά και όλα τα οφέλη που παρέχει ένας πολυεθνικός κολοσσός.

Η RE/MAX Ελλάς είναι η δύναμη που μπορείς να εμπιστεύεσαι για την επιτυχία σου.

Η RE/MAX Αναδομώ στα πλαίσια της ανάπτυξης ζητά συνεργάτες για ανεξάρτητη σχέση εργασίας με ελκυστικά ποσοστά επί των πωλήσεων προκειμένου να στελεχώσει τα νέα της γραφεία. Παρακαλώ αποστείλετε βιογραφικό ή επισκεφτείτε τα γραφεία μας στην παρακάτω διεύθυνση:

Αγίας Σοφίας 18, 54622, Κέντρο Θεσσαλονίκης

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/06/remax-1024x815.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/06/remax-300x300.jpgpsaxnodouleiaΙδιωτικός τομέαςΑγορά Εργασίας,Θέσεις Εργασίας
Η RE/MAX Ελλάς είναι σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο κτηματομεσιτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, με πάνω από 450 Συνεργάτες σε όλη τη χώρα και με τις περισσότερες πράξεις ακινήτων στον κλάδο. Σήμερα, οι Συνεργάτες RE/MAX κερδίζουν τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο στην αγορά, με προμήθεια που φτάνει το 80%. Παράλληλα απολαμβάνουν την...

Σχολιάστε