Οι θεσμοί της Ευρωπαικής Ένωσης δίνουν ευκαιρίες για μόνιμες και προσωρινές θέσεις εργασίας, όπως και για θέσεις συμβασιούχων υπαλλήλων, πρακτικές ασκήσεις και αποσπάσεις.

προγράμματα εργασίας

Οι διαδικασίες επιλογής έκτακτων υπαλλήλων οργανώνονται συνήθως από τα ίδια τα θεσμικά όργανα καιοργανισμούς, και όχι από την EPSO.

Σημειωτέον ότι στον δικτυακό τόπο δεν εμφανίζονται όλες οι κενές θέσεις και ότι ορισμένες θέσεις μπορεί να προορίζονται μόνο για τους επιτυχόντες υποψήφιους των διαδικασιών  επιλογής συμβασιούχων υπαλλήλων (Contract Agent Selection) (CAST) .

Θέσεις εργασίας

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/προγράμματα-εργασίας.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/προγράμματα-εργασίας-300x291.jpgpsaxnodouleiaΘέσεις ΕξωτερικούΑγορά Εργασίας,Εποχιακής απασχόλησης,Θέσεις Εργασίας,Μόνιμης απασχόλησης
Οι θεσμοί της Ευρωπαικής Ένωσης δίνουν ευκαιρίες για μόνιμες και προσωρινές θέσεις εργασίας, όπως και για θέσεις συμβασιούχων υπαλλήλων, πρακτικές ασκήσεις και αποσπάσεις. Οι διαδικασίες επιλογής έκτακτων υπαλλήλων οργανώνονται συνήθως από τα ίδια τα θεσμικά όργανα καιοργανισμούς, και όχι από την EPSO. Σημειωτέον ότι στον δικτυακό τόπο δεν εμφανίζονται όλες οι...

Σχολιάστε