Επαγγελματίες πωλήσεων, μάρκετινγκ, αλλά και συστημάτων τεχνολογίας αναζητά η ελβετική πολυεθνική εταιρεία Swatch Group, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της ωρολογοποιίας με έδρα την πόλη Biel της Ελβετίας.

swatch

Ο Ομιλος, ο οποίος διανύει το 32ο έτος λειτουργίας του και σημείωσε, για το 2014, ακαθάριστα κέρδη της τάξης των 9,2 δισ. ελβετικών φράγκων -αυξημένα κατά 4,6% σε σχέση με το 2013- απασχολεί πάνω από 36.500 εργαζομένους σε 50 χώρες του κόσμου.

Με κινητήρια δύναμη την καινοτομία και τη μαχητικότητα στην αγορά, η Swatch εστιάζει ιδιαίτερα στον χαρακτήρα και τις ικανότητες του ανθρώπινου δυναμικού της, επιλέγοντας πτυχιούχους με προσωπική κινητοποίηση, δημιουργικότητα, ενθουσιασμό και ευελιξία, αλλά και πρακτικά ταλέντα στους τομείς του Μάρκετινγκ, των Πωλήσεων, των Logistics και των Οικονομικών, της Τεχνολογίας, του ΙΤ, της Μηχανολογίας και τεχνίτες του κλάδου με ισχυρή κλίση στην επιτυχία.

Το προσωπικό θα πρέπει να διαθέτει τα εχέγγυα, προκειμένου να ανταποκριθεί σε ένα απαιτητικό και δυναμικό περιβάλλον, το οποίο χαρακτηρίζεται κυρίως από την καινοτομία, την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, αλλά και τη δεκτικότητα σε νέες ιδέες, οράματα και προκλήσεις. Το «Εθνος Εργασία» παρουσιάζει σήμερα μερικές από τις «ανοικτές» θέσεις της Swatch στην Ελβετία για προσωπικό με πλήρη, αορίστου χρόνου, απασχόληση.

Θέση: SAP Integrations Coordinator
Περιοχή: Biel
Προσόντα: Πτυχίο πανεπιστημίου στον τομέα του ΙΤ ή άλλος ισοδύναμος τίτλος σπουδών, ο οποίος θα συνοδεύεται από αποδεδειγμένη εμπειρία σε περιβάλλοντα SAP σε διεθνείς οργανισμούς, εμπειρία σε ομάδες βάσεων ή ανάπτυξης προγραμμάτων SAP, πολύ καλή γνώση αδειών SAP, δυνατότητα ανάγνωσης κωδίκων ABAP, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, καλή γνώση της γαλλικής και γερμανικής γλώσσας.
Πληροφορίες: Ημερομηνία έναρξης εργασίας από την 1η Ιουλίου 2015.

Θέση: SAP SD Business Analyst
Περιοχή: Biel
Προσόντα: Πτυχίο πανεπιστημίου στον κλάδο του ΙΤ, της Διοίκησης Επιχειρήσεων ή άλλο συναφές αντικείμενο, εργασιακή εμπειρία διάρκειας τριών έως πέντε ετών σε επιχειρησιακές πρακτικές, εμπειρία στο πρόγραμμα SAP R3, εξοικείωση στις υπηρεσίες SAP GTS στον τομέα της διαχείρισης τελωνείων, άριστη γνώση της γαλλικής γλώσσας, καλή γνώση της αγγλικής ή της γερμανικής γλώσσας.
Πληροφορίες: Ημερομηνία έναρξης εργασίας από την 1η Ιουλίου 2015.

Θέση: Engineer end-user computing
Περιοχή: Biel
Προσόντα: Μεταπτυχιακός τίτλος στον τομέα του ΙΤ, προϋπηρεσία ετών στην υποστήριξη End-User ως Μάνατζερ ΙΤ, βασικές γνώσεις διαχείρισης στα εργαλεία του περιβάλλοντος Microsoft και Apple, εμπειρία στην αρχιτεκτονική υποδομών (Network, Active Directory, SCCM, LANDesk), άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, πολύ καλή γνώση της γαλλικής γλώσσας. Η γνώση της γερμανικής γλώσσας θα συνεκτιμηθεί.
Πληροφορίες: Ημερομηνία έναρξης εργασίας από την 1η Ιουλίου 2015.
Περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις και ηλεκτρονική υποβολή βιογραφικού σημειώματος στην επίσημη ιστοσελίδα της Swatch, http://www.swatchgroup.com

ethnos.gr

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/06/swatch.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/06/swatch-300x300.jpgpsaxnodouleiaΘέσεις ΕξωτερικούΑγορά Εργασίας
Επαγγελματίες πωλήσεων, μάρκετινγκ, αλλά και συστημάτων τεχνολογίας αναζητά η ελβετική πολυεθνική εταιρεία Swatch Group, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της ωρολογοποιίας με έδρα την πόλη Biel της Ελβετίας. Ο Ομιλος, ο οποίος διανύει το 32ο έτος λειτουργίας του και σημείωσε, για το 2014, ακαθάριστα κέρδη της τάξης των 9,2 δισ....

Σχολιάστε