Πτυχιούχους πανεπιστημίου, αλλά και αποφοίτους λυκείου με δίπλωμα μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα προσλάβει η Διεθνής Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ).

iaea

Τις θέσεις θα καταλάβουν 18 «τυχεροί» υποψήφιοι, οι οποίοι θα κληθούν να εργαστούν σε συμβάσεις αορίστου -στην πλειονότητά τους- χρόνου στην έδρα της Επιτροπής στην Αυστρία, αλλά και στη Νέα Υόρκη και στο Μονακό.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχία ή μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στα εξής αντικείμενα: Χημική Μηχανική, Πυρηνική Μηχανική, Μάνατζμεντ, Κοινωνικές Επιστήμες, Επιστήμη και Τεχνολογία, Πληροφορική, Δημοσιογραφία, Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις, Διαχείριση Συνεδρίων, IT, Δημόσια Διοίκηση, Διεθνείς Σχέσεις, Γραφιστική, Περιβαλλοντολογία και Ραδιοχημεία, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Εμπόριο, Νομική ή Χρηματοοικονομικά.

Για το σύνολο των θέσεων απαιτείται, επίσης, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, αλλά και καλή γνώση μίας από τις επίσημες γλώσσες της ΙΑΕΑ, όπως αραβικά, κινεζικά, γαλλικά, ρωσικά ή ισπανικά, αλλά και, σε ορισμένες περιπτώσεις, γερμανικά ή πορτογαλικά. Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν σε βάθος εμπειρία στο αντικείμενο των θέσεων ή της εξειδίκευσής τους, ενώ για ορισμένες διοικητικές θέσεις μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ζητείται η γνώση τυφλού συστήματος δακτυλογράφησης.

Οι ειδικότητες που θα καλυφθούν είναι οι ακόλουθες: Director Division of Nuclear Fuel Cycle and Waste Technology, Executive Assistant, Director of Africa Division για το Τμήμα Τεχνικής Συνεργασίας, Representative of the DG to the UN and Director of the NY Office, IT Support Technician, Public Information Officer/Writer, Conference Officer, Supervisor (Distribution), Business Analyst /Project Manager, Latin America Section Head, Salesroom Worker, Graphic Designer, Laboratory Head για το Εργαστήριο Ραδιοοικολογίας, Senior Procurement Officer, Water Reactor Technology Development Team Leader, Nuclear Data Services Unit Head, και Expert/Lecturer Technical Cooperation Programme.

Η αποστολή βιογραφικών έχει ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστεί για μικρό χρονικό διάστημα και καταληκτικές προθεσμίες, οι οποίες εκτείνονται από τις 26 Μαρτίου έως και τις 23 Απριλίου αναλόγως των θέσεων. Πληροφορίες για τις θέσεις, τα καθήκοντα που επισύρουν, αλλά και τα ακριβή προσόντα σύμφωνα με την κάθε ειδικότητα παρέχονται στην ηλεκτρονική σελίδα https://iaea.taleo.net/careersection/ex/jobsearch.ftl

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/iaea.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/iaea-300x300.jpgpsaxnodouleiaΘέσεις ΕξωτερικούΘέσεις Εργασίας,Προκήρυξη
Πτυχιούχους πανεπιστημίου, αλλά και αποφοίτους λυκείου με δίπλωμα μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα προσλάβει η Διεθνής Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ). Τις θέσεις θα καταλάβουν 18 «τυχεροί» υποψήφιοι, οι οποίοι θα κληθούν να εργαστούν σε συμβάσεις αορίστου -στην πλειονότητά τους- χρόνου στην έδρα της Επιτροπής στην Αυστρία, αλλά και στη Νέα Υόρκη και...

Σχολιάστε