Δεκαοκτώ συμπληρωματικές υποτροφίες για την εκπόνηση μεταδιδακτορικής έρευνας ή τμήματος διδακτορικής διατριβής στις δότριες χώρες του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) προκήρυξε το Ιδρυμα Κρατικών Υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.

υποτροφιεσ-ικυ

Οι υποτροφίες θα έχουν διάρκεια έως 18 μήνες και θα πραγματοποιηθούν στη Νορβηγία, την Ισλανδία και το Λίχτενσταϊν. Αφορούν δε διδάκτορες ή υποψήφιους διδάκτορες στα εξής δώδεκα γνωστικά αντικείμενα: Τεχνολογία-Διαχείριση Υδατικών Πόρων, Τεχνολογία Περιβάλλοντος, Θαλάσσια Χωροταξία-Διαχείριση Παράκτιων Ζωνών, Διαχείριση Περιβάλλοντος, Θαλάσσια Οικολογία /Βιολογία-Υδροβιολογία, Επιστήμη της Προστασίας και Διαχείρισης Υδατικών Πόρων, Υδατοκαλλιέργειες, Θαλάσσιο Περιβάλλον, Θαλάσσια Τεχνολογία, Εξόρυξη Υδρογονανθράκων, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας σε Θαλάσσιο Περιβάλλον-Παραγωγή Ενέργειας από Υδατοπτώσεις, και Επιστήμες Περιβάλλοντος.

Το ποσό της χρηματοδότησης για κάθε υπότροφο, κατά τη διάρκεια της υποτροφίας (έως 18 μήνες), ανέρχεται σε έως 30.000 ευρώ και περιλαμβάνει:

  • Μηνιαία τροφεία ύψους 1.500 ευρώ, και
  • Ποσό 3.000 ευρώ κατ΄ αποκοπή για τα έξοδα πρώτης εγκατάστασης και για την κάλυψη δαπανών για τη μετάβαση, την επιστροφή, την ασφάλιση, το εκπαιδευτικό υλικό και τη συμμετοχή σε συνέδρια.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν, ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, τις αιτήσεις-δηλώσεις τους, τα έντυπα των οποίων βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του ΙΚΥ (www.iky.gr), συνοδευόμενες από τα κατάλληλα δικαιολογητικά, έως τις 5 Ιουνίου στη διεύθυνση: ΙΚΥ, Τμήμα Διαγωνισμών, Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 41, Τ.Κ 142 34, Νέα Ιωνία. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 3726327 και 210 3726381.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/υποτροφιεσ-ικυ.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/υποτροφιεσ-ικυ-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακά
Δεκαοκτώ συμπληρωματικές υποτροφίες για την εκπόνηση μεταδιδακτορικής έρευνας ή τμήματος διδακτορικής διατριβής στις δότριες χώρες του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) προκήρυξε το Ιδρυμα Κρατικών Υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015. Οι υποτροφίες θα έχουν διάρκεια έως 18 μήνες και θα πραγματοποιηθούν στη Νορβηγία, την Ισλανδία και το Λίχτενσταϊν....

Σχολιάστε