Η Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής εγκαινίασε σήμερα το Κοινωνικό της Ιατρείο και Φαρμακείο, σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, το Εργαστήριο Υγιεινής Επιδημιολογίας & Ιατρικής Στατιστικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

κοινωνικα ιατρεια

Η επικοινωνία με τους εξεταζόμενους/ες θα γίνεται κυρίως μέσω των δύο κοινωνικών σωματείων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και συγκεκριμένα του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της ΑΠΟΣΤΟΛΗ, του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ι. Α. Α. και του ΚΕΣΟ της Ι.Α.Α., Σωματείο Υποστήριξης Οικογένειας, που τελούν υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου αλλά και των δήμων του λεκανοπεδίου Αττικής.

Πέραν του κυρίου στόχου προσφοράς σε παθολογικές καταστάσεις, θα γίνονται και πρωτοβάθμια προληπτική φροντίδα όπως test PAP και έλεγχος για την εντόπιση τραχηλικής βλάβης της γυναίκας, υπερηχογράφημα έσω γεννητικών οργάνων , εξέταση μαστού, και υπερηχογράφημα μαστών, καθημερινά από τις 9:30 – 17:00.

Θα λειτουργεί επίσης Καρδιολογικό – Παθολογικό – Παιδιατρικό – Χειρουργικό και Δερματολογικό Ιατρείο, δύο φορές την εβδομάδα από τις 9:00 – 14:00. (Τηλ. Επικοινωνίας: 210-6800525 & 210-6894326).

Η προσφορά των κοινωνικών υπηρεσιών (ιατρικών – φαρμακευτικών) θα γίνεται ανεξάρτητα στο χώρο της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής (Παπανικολή 10 – Χαλάνδρι), όπου βρίσκεται και το Συνεδριακό Κέντρο της εταιρείας.

Παράλληλα σήμερα πραγματοποιήθηκε το 5ο Επιστημονικό της Συμπόσιο με θέματα περιγεννητικής ιατρικής με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Γενετικής και της Oμάδας Παιδιατρικής/ Περιγεννητικής Παθολογοανατομίας της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογικής Ανατομικής.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/κοινωνικα-ιατρεια.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/κοινωνικα-ιατρεια-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΆνεργοι,Ασφάλιση,Προγράμματα
Η Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής εγκαινίασε σήμερα το Κοινωνικό της Ιατρείο και Φαρμακείο, σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, το Εργαστήριο Υγιεινής Επιδημιολογίας & Ιατρικής Στατιστικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Η επικοινωνία με τους εξεταζόμενους/ες θα γίνεται κυρίως μέσω των...

Σχολιάστε